Sista juli

Imorgon är det augusti. Augusti blir mit "sommarlov" ska vara mera ledig och så ska vi åka till Paris. Det är då sommaren börjar för mig. Jag har tänkt på årets sommar som att 'den kommer väl snart' och insåg inte att den är här förrän jag hörde en radiopratare prata om att sommaren är ju faktiskt inte slut 'riktigt än' Vadå riktigt än tänkte jag. Den har ju inte ens börjat. Tycker inte att det räknas som sommar om man inte kan sitta ute o äta eller åka o bada utan att bli helt blå.

Det är märkligt..

Jag sitter här i min nytvättade, ljusgröna skjorta och hoppas att det inte ska märkas. Snart är jag på väg till jobbet. Och Patrik är i skrivande stund på väg hit :) endelig :)


Men imorrn kanske det blir soligt? :)

Hemkomst

Imorrn kommer han hem :) Wiii :D

Tråkigt o vara ensam hemma ju. Häromdan när vi msnade var vi nästan i klass med Farbror Hans när det var dags att säga hejdå. "Okej,, hejdå, ha det så bra, trevlig helg, sköt om er, ha så kul, ta det lugnt nu, ha det, hej, hejdå, hej, Hans."

Haha vad roligt det var där i Weymouth, pensionistgöran o gammelmolkis satt under en filt med en varsin smirnoff o tittade ut över horisonten i blåsten.

O snart ska jag träffa Miss Goransson, det ska bli grejer ska det bli :D Frågan är bara vad jag ska föreställa..

/Jens-Oskar

Saturday

Idag har jag jobbat med Vagn, himla kul dansk, o det är inget påhitt, han heter helt enkelt Vagn.

Och Görans present har kommit o det är så otroligt snyggt :D tur att jag har en likadan, annars hade jag claimat den som min egen :P wihihihi :D

Har fastnat i ett HippHippavsnitt at the moment, det bara hänger sig.. jädrans..

Imorrn ska jag sova på jobbet :P o då menar jag inte att jag ska sova när jag är i tjänst, nejnej, sånt håller jag inte på med. Men jag har dubbelbokat mig så jag jobbar sent o börjar tidigt på måndag.. så istället för att ta mig hem, sova 2-3 timmar o sen cykla milsturen till jobbet, så ska jag ta med mig en filt o ligga o nanna i en soffa :)

Det ska bli mysigt ska det bli :)

Åt några hallon förut. Det är tur att det iallafall Smakar sommar ;D

Kaffekalas

Idag har jag druckit kaffe. Jag blir alltid skum o hyperaktiv när jag gör det. Det kan bero på att jag bara dricker kaffe typ en gång i kvartalet men det tycker jag räcker...
Tycker det är märkligt med alla dessa människor som dricker kaffe hela tiden. Blir man aldrig trött på det? Det är ju som att man skulle dricka fanta eller fläderblomssaft jämt o ständigt. Man måste ju omväxla sig lite ibland..

Därför är det ju bättre med te, lite olika smaker o så. Nu dricker jag te ännu mer sällan än jag dricker kaffe, men ändå..

Härlig dag på jobbet idag, har kollat postbilar o sett på TV. O skvallrat lite såklart ;) Så fick jag skjuts hem för det var så jädrans kallt ute..

På vägen till jobbet tog jag cykeln. Skulle ju inte så långt idag, men faen vad det blåste motvind..

Värre för flygen iofs, pratade med en kapten som hade flugit i motvind till Stavanger, det tog 3,5 timme.. herrejävvlar..

Nej, sova nu, upp o knega imorrn :D

Jattajattajatta...

Nordnorska för 'ujujuj' eller 'hujedamej'. Lite kul låter det ju :)

De blev väldans chockade när jag sa att jag inte visste vem han var, Jon Karev eller nåt sånt.. De bara skakade på huvet o suckade 'svenskar'... Menmen, har nyligen fått höra siffrorna på hur många svenskar det är som jobbar på Gardermoen. Ca 60% av alla anställda är svenska. Frågan är ju om siffran stämmer.

Jobba idag igen, bara 6 timmar, så det är ju lungan :D o uteposition imorrn, det blir ju kalas :)

Lyssnar på Håkan o laddar inför uniformpåtagandet.


Ännu en dag i regnsommarens tecken.

Fastkörd

Gick hem från bussen efter jobbet, lyssnade på John Mayer i godan ro. När jag plötsligt svänger förbi en buske, o där sitter det en farbror i elrullstol. Han hade kört fast i en lerpöl. Han hade precis ringt frugan när jag kom traskande, så jag fick hjälpa honom loss. Det är ju inte varje dag minsann.

Annars så är det nästan som vanligt, fick ju sova lite längre imorse iallafall.

Idag var det massa skrytmånsar i omlopp. Det låter ju så mycket trevligare med brittiska.

Jobbigt det där alltså.. Att ha en massa begränsningar. Som gubben, sitta i elrullstol. Folk tycker jag är knäpp som cyklar en mil till jobbet när det finns bussar och pojkvän som kan skjutsa. Men jag vill cykla, mest för att jag kan.

Söndag imorrn. Då är allt stängt här i Norge. Märkligt det där tycker jag.. Kommer man på att man måste köpa smör så får man springa till macken och punga ut 45 spänn. Är det rätt och riktigt?


Boooored

Det här med att vi går om varann hela veckan börjar jag tröttna på nu.. det är tråkigt att vara hemma själv... Igår handlade jag på nätet för 1700 spänn, idag har jag bara gått o ätit massa dret.. Är ju för trött för o göra nått vettigt av dagen av den orsaken att jag stiger upp innan solen..

Men nu är Görans present på gång iallafall, om allt har gått enligt planerna :) wiiii :D

Aftonbladet.se har jag tröttnat på. Det händer ju bara massa elände. Särskilt i Västra Aros... TV är ju helt dött.


It´s friday night for heavens sake!

Har sovmorgon imorrn iaf. Behöver inte stiga upp förrän tidigast 8. Det är fanimej 5 timmars sovmorgon det, inte illa :)

Äääh, ut o gå kanske? Springa? Är ju ganska fint väder iaf, ser jag från mitt källarfönster..


Promenad får det nog bli.. med Ola kanske.. eller Dave Matthews..


Helvettes jävlar...

Nu blir det liv i luckan. Borde bli åtminstone.. Jag har nämligen inte tagit körkort än. Och igår råkade jag få reda på att mitt körkortstillstånd går ut den 22 oktober iår.. Satan nu blir det tajt..

Menmen, det går säkert det med :)

Har bokat resa till Paris nu iallafall :D den 22 augusti bär det av :D hurrahurra!
Ska bli kul o vara ute på vift med my honey :) Andra gången han är utomlands jue.. om man inte räknar Norge då såklart.. ;)

Det blir lite att vi går om varann den här veckan.. Jag jobbar tidigt, han jobbar sent. Jag kommer hem, vi käkar lite, sen åker han iväg till jobbet. Och kommer hem när jag har gått o lagt mig.. Så är det när man jobbar skift :)

Himla kul på jobbet är det ju iallafall. Även om det är lite tråkigt att behöva kasta så jäkla mycket grejer.. Läste i en tidning häromdan att min arbetsplats som mest släpper igenom ca 66.000 människor per dag. Shiis liksom..
Vart 17 kommer alla ifrån?? Man tycker ju att Norge borde vara helt tomt på folk vid det här laget..

image20


VäktarTilla ;D

Jodajoda

Ledig idag, göttans gött. O nu har jag äntligen fått slängt metall och glasskräpet som har legat i boden så länge.. :P hittade soptippen häromdan nämligen ;)

Pumpade däcken förut också, så nu kommer jag kunna cykla som vinden imorrn :D


Upp tidigt imorrn igen :) hihi, det är det värt, för det är så kul på jobbet :) igår såg jag en kändis tydligen.. Sondre Lerche hette han visst, köpte en låt från iTunes o det var som Nina sa, jag kände igen den :) Har annars inte så stor koll på norska kändisar nämligen.. Såg tydligen hon Lene Alexandra häromdan också.. *My boobs are OK* herregud...

Ja jag säger då det...

And the keyword of today is: Orange!

Det insåg jag när jag betraktade dagens matlåda klockan 04.23 imorse. En clementin, en morot och två mackor med orangefärgad paprika. Så kan det gå :P

Nytt namn på bloggen, äntligen. Ett gammalt citat från den gång då jag o Göran delade en kall sten jämte 63an en kväll för en massa år sen. Tror det var i februari, mars nån gång..

Kul att komma hem från jobbet, svettig o jävlig efter att ha cyklat hem, och väcka sin sovande älskling :) tihi. Men har fortfarande inte vant mig vid det faktum att folk säger 'godmorgon' till mig när jag ska sluta för dagen om en kvart :P Helskumt..


Paus

Vad ær det før teflonpannor som har gjort detta nu då? undrade chefen nyss. Det var inte oss han pratade om. Det var några papper som hade hamnat fel. Han trodde att det kanske var ett norskt fenomen, det dær tænket...


Paraskavadekatriafobi

Ju mer det regnar, ju mer blir det att göra på jobbet.. fast å andra sidan är det gött att det regnar, det blir ju så varmt annars.. Och nu har väl alla redan gett upp hoppet om den norska sommaren och bokat flygbiljetter till Långtbortistan iallafall. Och då spelar det ju ingen roll om det regnar eller inte. Man ställer ju inte in en utlandsresa bara för att det råkar vara fint väder hemma liksom.. :P

Hihihoho :)

Nej hungrig nu.. vi skulle åkt till IKEA, men så hade de inte hylljävlarna på lager, så det får bli städning idag istället :)

Fredag den 13 imorrn.. jag skall jobba hela dagen. Paraskavadekatriafobi. Det heter så, om man är rädd för just den dagen. Långt ord, 21 bokstäver för att vara exakt. Tänk att det finns människor till allt.

Håll i er nu alla paraskavadekatriafobiker. Imorrn smäller det.

RSS 2.0