Canonbild

Ny kamera äntligen inhandlad. Tagit massa bra kort på allt o ingenting. Patik ligger o läser. han ska upp tidigt imorron, klockan står på 4:45.

Jag är fortfarande pigg sen att ha gått upp klockan 15. Det behövdes. Somnade i pausrummet vid åttatiden imorse när jag hade slutat. Peter bara skrattade åt mig och Gustav visade vart Hovedport ligger. Ska ju jobba där om två veckor. Istället för Fredrik. Han ska på Arvikafestivalen. Kul för att vara norsk :P

Anyway.. Canon EOS 400D. Det blir fruktansvärt bra bilder. We like.

image19

Mys :) Han ser nästan skelögd ut, det är han inte ;)

In Sweden

Det regnar. Ibland blåser det. Inatt ska jag jobba. Börjar 23 och slutar 08. Tror jag är lite mer nervös än jag borde vara över min första jobbnatt. Drömde om att jag klantade till det o råkade sova hela natten istället... Drömde iofs nåt ännu märkligare.. Det var nåt kid som hade gjort nåt dumt så då studsade vi upp honom i telefonledningen, så han fick hänga där o vänta på rättvisan. Sen kom batman.

Idag skall vi tillbaka till Norge efter en kort men kul vistelse i vårt hemland. Vi ska till Maxi och handla mat och en grill. Vi har fortfarande inte gett upp hoppet om sommaren nämligen.

Nu ska vi tydligen färdas. Vi skulle gå upp klockan åtta men när klockan var 10.20 kom vi på att det var ett tag sen alarmet ringde.. jaja, sånt som händer..

Vi ska till Norge o hämta ut den nya kameran :D wiii, nu blir det fota vill jag lova!

Vi ses på andra sidan!

Zippedidodah zippedidei

My oh my what a wonderful day :)

Idag skitregnade det. Jag tyckte inte det såg så farligt ut när jag låste dörren, men när jag började knalla mot busshållsplatsen fick jag ångra mig..
Väl på busshållsplatsen var jag dyblöt. När jag stod där o funderade som bäst på hur synd det var att jag inte tänkt på att ta med mig paraplyt, så kommer en trevlig man o erbjuder sitt paraply till mig. Det var en fantastiskt skäggig äldre man som tidigare hade varit busschaufför. Senare såg jag att han hade två flätor bak i nacken. Spännande spännande.

Idag fick jag vara chef på jobbet. Det blir ju så ibland.

Igår, på självaste midsommarafton var jag så trött av cyklandet o fruktätandet att jag somnade innan klockan var 19. Idag tänkte jag stanna uppe lite längre i alla fall. Var ju tänkt att jag skulle städa lite här också. Passa på när jag är ensam hemma liksom...

image18

Göran har hittat det perfekta regnskyddet.


Reeegn

Det är oftast ganska roligt med regn. Idag cyklade jag hem från jobbet efter en timmes övertid o det regnade ju som asset. Tänkte på vad Patrik sa innan han åkte igår. "Det är bara o låna min regnjacka ifall det regnar vet du." Det kanske man skulle tänkt på imorse.. Menmen, sitter ju här o myser under min goa filt o med en kanonomelett i magen, snart väntar en varm dusch och kanske lite extramaterial från Scrubs S4..

Det är ju inte helt fel :)

Konceptet 'svensk sommar' verkar gälla även i Norge. Men det är ju ingenting jag ogillar :)

Det var ett jävvla härj på jobbet idag iaf, så folk har väl räknat ut att skitvädret kom nu, så reser dom bort istället. Inte helt dumt tänkt, om man nu tycker bättre om svett än om regn :P

Det här blir nog första midsommar jag firar ensam sen den i mammas mage. Det känns ju lite konstigt..


Jääääääää :P

Hultsfred 07 - lite blötare, lite regnigare...

Men kul ändå. Aldrig fel att träffa köpingligan :) Här i Norge har det blivit hostigt av regnet och blåsten tror jag. Det är ju sånt man måste offra, så jag lider inte.

Kul att se Laakso och Ozzy var det, även om att återse Ola var det bästa. Vi var ju rätt dåliga på att se band iår, men vi tycker ju ändå det är roligast att öla och äta mat :P att svina på parkeringen är ju ett nytt intresse. God stämning, synd bara att vi söp så hårt på den finaste dagen att vi totaldäckade i tältet o missade både det ena o andra... O benet fick sig en känga också.

image16Bäst:
* När Jågurt satte sig på yogurten
* Att vila på munkarna
* Sitta på vägen mitt i natten o vråla
* Våra nya mössor
* Bli stoppade av polisen
* Kramas med köpingligan

Sämst:
* Vägombygget i Jönköping
* Regnet

Kul också att upptäcka att vi inte alls alltid äter i Skövde, utan i Mariestad. Hur gick det till? Man undrar ju... Det är inte bara felciterande som drabbar oss :P

image15


SKÅÅÅÅÅÅÅL!!


image17Ola for president!

2 år idag :)

Idag är det två år sen som jag o Patrik blev tillsammans kan man säga :) Det är inte utan att det känns lite högtidligt :P Många glada kollegor som grattade idag :D

Hihihi

Det tråkiga är ju att vi var tvugna o jobba nästan hela dan bägge två.. Men som jag sa till Göran så är det ju iaf en förbättring från förra året, då sågs vi inte ens.. Så kan det gå.. :P
Imorrn blir det fireri med Pirates och kalasmat :)
Hem till familjen blir det, o sen jobba i några dar sen blir det Hultsfred!! Kan knappt bärga mig :D Jågurt ska ju dit iaf, så nu håller vi bara tummarna för att även Leffe tar sitt förnuft till fånga :) Vore ju kul om alla kunde träffas igen.

Jag köpte mig fri hela veckan så det känns ju kalas :DSitter du här o bloggar.. Du som har så mycket att göra... :P


image14Loves it.. loves it lots. <3

RSS 2.0