Out and about...

Fantastisk resa måste jag säga. Precis som alltid med LökoLars :)

Jag tror det kommer bli en höjdarfilm :)

Man vet att en resa varit lyckad när man sitter o väntar på flyget efter en hård natt på flygplatsen, och inte kan sluta skratta. Det var ju så mycket som var så kul... Dansen, bananen, KJ o hans roomies, Weymouth, Sue, all öl, kanadensaren... Ja det enda som var lite tråkigt var att Göran glömde sin scarves på tåget o rakhyveln o tvålen i duschen. Men det är ju sånt man måste ta :P

England är ett fantastiskt land på många sätt, men rationellt tänkande är det dåligt med..

Efter att ha explorat så mycket av landet så länge så känner vi oss mogna att gå vidare, prova nåt nytt helt enkelt. Så nästa år kommer världens bästa land att bli snäppet bättre. När LökoLars tågar in innanför dess gränser. Jag talar naturligtvis om Tyskland. Landet där allt finns på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Det är även landet där man kan köpa billigt öl och åka S-bahn. Ska ju bli fantastiskt bara det...


image12

Två glidare på Englands sydkust. Weymouth visade sig vara en trevlig stad dit många pensionärer reser när dom vill ta semester. Vi var med andra ord fräschast på beachen :P


image13


"Nejjmen vad faan? Det sitter ju en där bakom.."
"Vad i?? Han gör ju MINER!"

*LökoLars vänder sig om*

*Allmänt gapskratt utbryter*Off we go...

Nu är det nästan dags.. Måste bara sova en natt till, sen blir det England :D

Jag ska se hela 4 flygplatser på en o samma dag. Det ska bli kul att se hur de sköter säkerheten. Jag ska lägga allt mitt flytande i en påse, och jag ska inte vara en av alla dom som gnäller och glömmer att lägga ur påsen ur väskan.

Idag krockade jag, mycket olämpligt, med min vattenflaska, så att läppen började blöda. Det gjorde fasansfullt ont och Geir-Ove blev orolig. Men jag var glad ändå, jag ska ju flyga imorrn :D

Det lär bli donuts och pizzabuffe och St Albans och Gwyneth och röda telefonkiosker och allt det andra som Göran så fint beskrev i sin blogg. I can't wait! Kanske en tripp till McDonalds på Victoria också, där vi gick vilse och ville börja hänga :)

Vilka grejer...

Nej, borde väl sova snart, upp 4.45 imorrn.. Kommer bli skumt att åka till jobbet utan o jobba :P

London Calling!!

Mycket jobb blir det...

Men nu är det snart dags för semester :) Ett par Guinness och lite fish&chips väntar runt hörnet. Bara Göran blir frisk.

Aaaaaajajjaaaaj, känns det ungefär.. Dumma visdomstand som bara växer.. Det borde ju bli färdigt nån gång kan man tycka. Jaa, de har hållt på sen i åttan.. Inte konstant då såklart, men ändå.

Jag är lite ambivalent över veckans lista. Men eftersom vi skall ut o resa snart så får det bli en lista över saker som man alltid borde ha med sig. Överallt.

1. Mobilen
2. Lite kontanter/kort
3. Ficklampa
4. Gaffatejp
5. Kamera
6. En god vän (förslagsvis Göran)
7. Extra strumpor
8. Block och penna
9. Tandborste
10. Plåster *klantig*

image11


HÄPPÅRÄ!

Ooa hela natten

Gjorde dom :P men det var skojskoj att se på, många härliga filmklipp fick jag till :)

Det här med lördagslista sket sig ju fatalt.. Men Göran gjorde ju en sån fin lista i fredags, så den kan man ju inte mäta sig med.. :)

Jessica fyller alltså 20 imorron :P Det känns ju lite skumt, men gött, för då slipper ju jag handla så att säga ;D
Vilket kalas det blev igår, först släkten, sen gänget o så karaoke på det. Det var inte nådigt due :P

Ska bli kul o se filmen :) Bilderna blev ju annars kalas :)

image9


Jessica fick leka fotomodell :)


image10

Singstar :)


RSS 2.0