Det är en spindel här nånstans...

I can feel it..

Jag såg den förut, o den såg så slö ut så jag tänkte jag skulle passa på att ta en bild, men när jag vände ryggen åt o skulle fiska fram kameran så var den borta. Typiskt. Bara den inte tänker skrämma livet ur mig i duschen imorrn som den imorse gjorde :P snabba jävlar när dom vill...


Redan sett

Stod o väntade på bussen vid min vanliga hållplats idag. Så mötte jag en tant. Tror inte hon är helt klar i huvudet för att uttrycka det försiktigt. Jag har stått o väntat på bussen med henne förut, o hon körde exakt samma konversation igen. Frågade vad jag hette o hela den biten. Visst jag Har visserligen bytt frisyr, men så olik blev jag ju inte :P

Träffade massa glada norrmän o svenskar på jobbet idag. Jag har ju vart borta så länge.. Görkul o vara tillbaka är det :D Fick en kram av Saima tillochmed :P Ja jag gillern :)

Anyway, møkkavær som det är här i landet, så tänkte jag sätta mig i soffan under en filt o se på film o äta kanonmat som älskling lagade förut. Han ska jobba tills sena natten, så jag blir själv här.. menmen, då får ju jag bestämma film iaf. Deja-vu tänkte jag att jag skulle se, med Denzel. Kul namn..



Saknar soliga Karlstad :)

image65

Så ser det ut där på hösten. Alltid ;) *promise*

Tillbaks i Norge

Och finfint höstväder har det ju varit hela dagen :) Var ute o fotade en stund (läs 2 timmar) hehe :P Men satte mig på nån jäklarns gren, så jag har göront i ena skinkan..

Köpte ju en matta på Ikea igår o nu ligger den på vardagsrumsgolvet, skitmysigt nu när det börjar bli kallt på vårt källargolv :) Så det blev tacos o mys med tända ljus när älskling kom hem från jobbet. Nu sitter vi o vilar framför datorn, man blir ju så sjukt mätt :P

Imorrn ska jag tillbaka till jobbet efter 2 veckors välförtjänt ledighet. Inte för att det har varit så lugnt, men ändå.. :P Var ju så mycket jag hade tänkt göra.. men det hanns ju inte med :P Menmen, var o hjälpte släkten att städa hos morfar, han ska ju flytta till Kristinehamn, så det är maaassa grejer som måste fixas med. Jag fick putsa prydnadssaker som nog har sett sina bästa dar.. Menmen, alltid kul att hälsa på hos Nipha, får ju alltid så god mat där jue.. :P

Lite bilder från dagens vandring.

           


Grumsing

Var o hälsade på hos Anders och Nipha idag. Hjälpte till att städa hos morfar också. Jag är ju inte där så ofta, men det är himla trevligt :)

Idag har jag kört i rondeller. Kan ju inte hjälpa att bli en smula skeptisk till hur detta ska gå. Men jag siktar på gasen (hihi) och hoppas att det går. Går det inte så har jag åtminstone försökt :)

Så träffade jag ju älsklingen förut, han gillade mitt nya hår :P Me likes it tooo :) O imorrn kommer han hem till Molkom :D hihihi *loves*

Dags o sova nu, ska ju upp skittidigt imorrn igen :P fast om jag hade haft ett tidigt pass på jobbet så hade jag kallat det "lunchtid" :P

pussas

Halkbansjävlet genomfört!

Det var fan läskigt när bilen bara gled iväg, men spännande att för första gången sitta själv o köra i bilen :)

Anyway, jag var iallafall inte sämst ;) Och nu är jag ännu ett steg närmare den eftertraktade platslappen.


http://packing.se/index.asp

Hetaste sidan just nu :P *sponsrar jågurt*

Hur fan länkar man liksom??


Jaja, det gick ju så bra på halkbanan så jag vart *tvungen* att shoppa bara liiiite :P

*nya skor*




Naaaaajs :P



Gaykväll!

Jajjemänn, vi styrde kosan mot systemet för att inhandla kvällens rusdrycker. Jessica har ju fyllt 20 nu, så nu får jag sällskap in i affären som helst av allt inte vill göra nån vinst. Man ser inget 'buy one get one free' så långt ögat når.

Efter inhandlet så bar det av till Jessicas bästaste bäste vän, fylleflatan Emma. Där Jessica fick lov till att fixa mitt hår + make up. (jag använder inte smink särskilt frekvent, sist var den 7 maj när sagda syster fyllde år, även då var det hon som fixade till mig)

Och såhär blev det.

image52

Emma är btw en av de skönaste personer jag vet. Här sitter hon och läser tidningen på väg till Kulla.

image53


Och det var ju kanon att träffa Kulla och Perra, det blir ju tyvärr inte så ofta längre. Men i framtiden blir det nog lättare att ses, när det blir dags att flytta tillbaka till Karlstad :)
Hos Kulla blev det Guitar Hero, lätt är det inte, man ganska kul :) O sen traskade vi i väg till K6, klubben för kvällen. Där blev det lite sång, lite dans, lite armbrytning...




Kvällen avslutades med en Hot n´Green. Tredje gången jag åt den, men första gången jag upptäckte att det är morötter på den.. Mumma!

Att det ska vara så svårt..

Att ha utvandrat till Norge o sen ta körkort i Sverige.. Ingen bra kombination visade det sig idag. Men jag har en chans på mig att få till det, o jag ska göra mitt allra bästa!

Mer än så kan jag ju inte göra :P

Men jag förväntade mig nästan att bryta benet på vägen hem eller nåt, så att det Verkligen inte skulle gå att fixa lappen.

Har funderat ett tag på hur jag skulle göra vid en eventuell uppkörningsbokning. Ska man vara lite hemlig och inte säga nåt till någon utanför familjen tills körkortet är fixat, så man slipper alla 'Neej, vad synd.' eller 'Bättre lycka nästa gång.' Det är ju kanske göttare att inte säga nåt o sen bara hux flux, parkera bilen på gårdsplanen o stega in i hallen o försöka spela oberörd.
Men nu är det så att jag bara har ett försök på mig, efter det kommer det att ta minst 6 månader innan jag kan köra upp igen. Så nu behöver jag nog allt stöd jag kan få. Jag bestämde mig för att inte hålla det hemligt.



Jag har uppkörning nästa måndag! :D



Dagens fråga

Är det värt mödan att läsa en 10 år gammal 'Illustrerad Vetenskap'?

Mirror mirror...

Såhär ser min familj ut.

image49

Jessica pratar som vanligt i telefon ;)

image50

Har väl alltid tyckt att Petra är lite väl teknisk för att vara från denna jord...

image51

Min lilla mamma :)


Go Photo Booth!


Nu är det klippt!

Halva håret ligger numer i en plastkasse från Konsum. Dags för en före och efter bild :)

FÖRE

image47

Detta var jag för ett par dar sen :) Lite halvlångt hår, någorlunda likt min naturliga hårfärg.

EFTER

image48

Och såhär ser jag ut i skrivande stund. Jag har Petra att tacka för min fantastiska förändring :P Ett äntligen är väl på sin plats :) Jo lite blek blev jag på bilden, men orka flytta sig från fönstret ;)

Snart: Fiskpinnar och potatis.

Imorrn...

Rondell, u-sväng, dragläge, blinkers, rött ljus, huvudled, växelspak, koppling, innerspegel, ytterspeglar, saxvändning, backa runt hörn, parkera, fickparera, broms, gas

Imorrn kommer det gå bra, snart sitter det.


Kanoners!

Det var en alldeles fantastisk dag, men vad annat kan man vänta sig när det är dags för Lök o Lars? Jag har kört bil i stan, det gick väl.. sådär.. fast det gick nog över förväntningarna iallafall. Bara ett kärringstopp o jag fick prova både rondell o rött ljus. Även saxvändningen var ju spännande :)

Sen var det alltså dags för att prova bussarna, de har ju bytt namn på busslinjerna i Karlstad, om nu någon skulle lyckats missa det.. ;) Linje 1, mot IKEA. Det är ju helt stört :D

image45

Men fina ballonger var det ju iallafall :) Mamma trodde det var en reklambild, men nej, den har jag tagit själv :P


Såhär såg vi ut när vi satt utanför IKEA på varsin Jeff

image46

Det var trivsamt, mycket trivsamt. Och ja LökoLarsbloggarna idag blev ju misstänkt lika, men det är ju sånt som händer. Trevligt var det iallafall. Och väldigt goda köttbullar :)

Semester :)

I solstaden, kan det bli bättre? Ska ju visserligen köra massa bil, men det ska ju bli spännande :)

Idag vaknade jag i Kil brevid älsklingen, det är lika underbart varje gång :) O så blev det pizza hos Göranssons, kanske var det sista gången i just det huset. Sen blev det bussfärd till Hönis o så såg vi på Tar Du Bankens Bud?

Nu sitter jag i Molkom o tittar på när Jessica o Hedberg spelar tv-spel, det verkar svårt...

Intensiv dag... Så jag är trött som helvette..

Imorrn blir det nog lugnare, måste ju ta igen mig lite, har ju trots allt 2 veckors semester :D

Tajtänic

Jaa, är ju ensam hemma här i veckan. Så då fick det bli en gammal chicflick kan man väl kalla den.. Jag har sett Titanic närmare 200 gånger utan att fälla en tår. Men nu, x antal år senare, var det helt kört. Tror det kan ha nåt att göra med att jag aldrig förr har varit kär när jag sett den. Nu när jag är upp över öronen förälskad så förstår jag hur ont det måste göra att mista den kärleken.

Men man vill ju inte leva ovetandes. Så tack Titanic, fast du antagligen inte lyssnar. Tack för att du genom att göra mig otroligt sorgsen gjorde mig väldigt glad därför att du hjälper mig förstå hur lyckligt lottad jag egentligen är.

Ta ingenting förgivet. Make every day count.

Kalajs

Just det, lilla Petra blir alltså 18 år idag :D o då blir det kalajs :P

Jag sitter o ser på nyheterna med morfar, vi har precis fått lite prinsesstårta, garnerad av undertecknad.

Jag anlände alltså till solstaden igår, och jag tog tillfället i akt och besökte Ikea med mor o mellansyster. Stort o fint o nytt var det, nu väntar jag bara på Max :)
Innan jag kom till Karlstad blev det ett stopp i Kil där jag köpte öl o slog fel kod tre gånger *gudars så dumt*. Så efter det vart mitt kort spärrat i 24 timmar, jobbigt värre. Men det är ju sånt som sker, jaa jag är en klant.

Har ett stort ömt blåmärke på den köttiga delen av vänster smalben också. Det är ett resultat av när jag häromdan skulle bromsa o hoppa av cykeln i en enda fulländad rörelse. Ouch sa jag lite för mig själv där...

Nu ska jag gå o styra in lite bilder på stordatorn :D See ya!


Skrämmande...

Imorse när jag tog av mig linnet jag hade på mig när jag cyklade till jobbet upptäckte jag nåt märkligt. Jag hade svettats fram ett ansikte. Som dessutom gav mig det onda ögat!
Kanske inte det man vill se klockan 4.30 på en söndagsmorgon. Ska man ta det som ett omen? Men nej, dagen idag var alldeles fantastiskt rolig, som de flesta andra dagar :)

Jag gjorde en hjälteinsats när jag såg att det kröp ett äckligt, äckligt, kackerlackliknande kryp på en av mina kollegor. När det var på väg på kragen o ner i nacken så hoppade jag upp o viftade bort det. Folk undrade ju vad 17 det var jag höll på med... Men fy fan vad äckligt det var, har aldrig sett nåt liknande djur. Det måste ha åkt med nån passagerare från utlandet o sen hoppat på min kollega..
Han blev väldigt tacksam iallafall :)

Vidare då, jag håller ju på o jobba ihjäl mig, men jag känner mig på topp! Cykeln har ju vart på service hos mamma o pappa o den går ju som ett spett! Jag cyklar på högsta växeln o vill växla upp :D

Jisses, är klockan redan nio.. nu får det bli natten för mig, upp 4.15 imorrn, 1 timme sovmorgon, wehoo! :D


Yay!

Hihi :)

Nu är jag inne i en såndär kul period, så jag bara hoppar o skuttar omkring o ler. Kanske är det för att hösten är på väg, kanske är det för att jag snart ska hem till Sverige o hänga med familjen. Det kan även bero på att det är så jäkla kul på jobbet :)
Sitter o tänker på nåt kul så bara bubblar det upp ett skratt. Kollegorna undrar ju vad jag skrattar åt, ja vad ska man säga? Livet kanske :)

Det kanske rentav (haha) har nåt med gröten att göra, det kanske är nåt slags lyckorus gömt i ICAs fiberberikade havregryn, vad vet jag..

Men kul har jag ju :D



"Huvudsaken är ju att vi tycker vi är roliga. Och det tycker vi ju."




RSS 2.0