Åka tåget, kom så ska vi åka...

Tågluffen var fin, fick se många härliga platser och länder. Det var lite spännande att försöka ta sig fram i ett land där man inte kan ett ord på rätt språk :PBerlin var ju en klar favorit. Pretzlarna var fina också ;D Som salta pinnar fast svullna :P Vi tackar Marlis och Andreas för en kanonvistelse i den tyska huvudstaden.Det var inte mycket man förstod av skyltarna i Prag. Men 'dobry´ den' visste var den satt!Vi fortsatte vidare i Europa, här åker vi genom Österrike. Coolt landskap indeed. Slovenien hann vi med också :P

Vi ville ju egentligen inte åka till Zagreb ;D Men vad ska man göra.. :P Tåget från huvudstaden i kroatien var förbannat försenat. Men lite kul var det ju :P När vi vaknade efter en lång nattlig tågresa såg vi otroliga landskap och såg fram emot lite semester från semestern ;)

Utsikten från balkongen var ju inte fel den heller :)Härligt blått hav :)Rufsigt hår får man av semester :P

Split! Vi gillert :)Soluppgång på väg till Ancona, Italien :) Gött att sova i korridor på båt? Njaaee, men kul att vara på havet :)Venedig var väldigt fint också. Mysig stad, väldigt mycket turister dock :PStört att ha vatten precis utanför dörrn :PVenedig i skymningen :) Dags att fara hem.
Tågluff kan jag rekommendera till samtliga inblandade ;) Gött sätt att resa på, så får man ju se så mycket på vägen :)

Loves it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0