I just f*cking had to... :PVi tackar kusin Jenny för inspiration :)

Up to date

Lyckades göra jordens godaste lasagne till lunch idag :) Förra gången jag försökte brände jag ju sönder en kastrull i såskokandet. Men man lär av sina misstag tydligen, för nu blev det inte det minsta bränt o gott blev det!

Fick precis besked från mannen i mitt liv att även han har fått semestern invilgad :D Hurrahurra :D
Det lönar sig att chansa ibland :P

Så håller vi på att söka lägenhet i detta nu. Japp, vi har tänkt oss en flytt till hemlandet inom en inte alltför avlägsen framtid :D Nyrenoverad trerummare för ett väldigt rimligt pris, läget är kanske inte det bästa, men det duger absolut :D

Nu gäller det bara att komma in på utbildningen jag så hett eftertraktar :)

Peace!

Gammalt minne

Majgrens mamma: Jag körde förbi tre tjejer med likadana mössor förut.
Vår lärare: Det måste vara dem...
Majgrens mamma: Då åker jag och plockar upp dem!

Det kunde ha varit några andra, men det var vi.

Ledig äntligen

image135

Nya tvn här nu! Gött att ha pojkvännen hemma också, så man slipper vakna själv :)
Snyggaste tvn just nu. I bakgrunden ser man vår imponerande filmsamling samt den gamla burken.

Idag: hämta hem cykeln och äta kött.

Regnigt

Sitter på jobbet och løkar. Kænns lite ovant, men gøtt :P Jag spanar på avgångshallen via en kamera, nær det ær morgon och rush ska jag sitta och gøtta mig åt att inte vara dær och svettas ;)

Moahahaaaa.

Før øvrigt så ær det skitvæder och segt i kroppen. Imorgon ær sista dagen på mitt jobbmaraton, sen blir det løk framfør nya tvn på obestæmd tid ;)

Kanske borde læra mig kortkommandona till 'ä' och 'ö'. Så det blir lættare att læsa. Eller så kan jag ju bara børja skriva på norska. Det kanske vore nåt...

Imorgen kommer kjæresten min hjem. Det ska bli så deilig! Det er så kjedelig at stå opp når man veit at han ikke er der... Så er det jo litt kult at han har med den nye TVen og da... ;)


Haha, så kan det låta!

Första dagen

image133

Det mesta är på topp.
Jag har cykelhjälm på mig för jag vill inte vara den av oss som dör ung. Dessutom är det is i Norge.
Prova inte att cykla uppåt i en isbelagd backe. Det kan bara gå åt ett håll.
Det blev en lång dag, men en underbar sådan. Kommer sakna gamla stället, men njuter av lugnet på den nya platsen. Hämtade mig en ny uniform idag, efter några om och men.

Jag är hungrig fast jag nyss åt en apelsin.Hur jag lyckades cykla 6 kilometer med all denna packning är det ingen som vet.
Men svårare saker har man ju gjort ;)


Gårdagens fråga: Hur lyckas man skära sig på en klump fruset ris?

Sista dagen

image132

Började med vackert vårvinterväder, en lång promenad och senare också ett nedtramp i snön. Hela underbenet försvann i den porösa massan. Attans. Så försöker man ta ett steg med andra benet som också, inte helt oväntat, försvinner söderut.

Men den är ju påväg bort nu iallafall, snön alltså. Tog tummen ur o sandade framför postlådan igår också. Så slipper den stackars brevbäraren riskera livet nästa gång han ska leverera reklam.
Här i utlandet kommer det post även på lördagar.

Ja, så var det ju sista schemalagda dagen idag. Hoppas på några extravakter, men vi får väl se när det blir. Hämta nya uniformen imorgon också. Spännande spännande :)

Det kommer bli en lång dag... ;)


Slutligen; Gutår!


02:30

När jag steg upp imorse var mina exakta tankar; 'det här är vansinne'. Men när jag kom fram till jobbet strax efter 4 så kändes det rätt så gött faktiskt ;) Tänk att redan ha åstadkommit nåt så tidigt på dagen. Nu kanske inte cykla till jobbet är sådär jättehäftigt, menmen.

Missade ju busshelvetet igår också. Jag vet att Sverige lider av akut snöbrist, men här är det alldeles för mycket av det. Kunde väl inte jag veta att det skulle vara så låg friktion på snön att det tog längre tid att gå till bussen ;D

Idag blir det tv också :D :D :D

Juno

image131

Vi tackar Göran för tipset :)

Den hamnar där uppe, där på listan bland alla andra favoritfilmer. Fan vilken cool tjej. Om jag blev gravid som 16åring så skulle jag nog få liiiiite panik iallafall.. ;)

Bara se den.


Ikväll: Evan Almighty

Haha

Vad seg jag är på att skriva.. Det här med att jobba så många dagar på rad märks i bloggen. På jobbet är det helt ok, men när man ser på datumen på vilka jag har lyckats kludda ner några rader i min stackars blogg, så märks det.

Men allt blir förhoppningsvis löst till det bästa inom kort. Snart är ju februari över :P

Ensam hemma ett tag nu också, älsklingen är i Sverige o köper tv, med mina pengar inte minst ;D ska bli spännande o se vad han har funnit :)

Jag har iallafall laddat upp mina ensamma dagar med en hel hög filmer. Och så är jag ju på jobbet konstant ändå, så det går nog fort :P


Äntligen

Färdig! Nu har jag genomgått hela utbildningen, fått kursbevis o grejer :P inte illa ;D

VäktarTilla, till er tjänst :P

Det är en stor reklamGammal goding :P

Bloggfast

Det är nog tur att jag ska byta position på jobbet. Jag har så många bloggar som jag plötsligt inte kan sluta läsa. Då är det en fördel att ha tillgång till internet på jobbet, så inte fritiden endast ägnas åt bloggläsande.

Isen börjar smälta undan. Nu kan det nog bli problematiskt att försöka sig på skridskoåkning till kursen. Skidåkning går däremot fint.


Nu har han tydligen bestämt här. Bäste herr Yoghurt. Han vill ha besök så jag får ta en ride i den nya fina bilen :P

*det rycker i Köpingsnerven* ;D

Men jag får snällt vänta tills jag blir ledig nån gång fram i mars.

image130

Yoghurt på Hultsfredsfestivalen.

En tripp till nostalgilandet...
Jag sitter i kalla Norge efter en promenad från jobbet och värmer mig med musikaliska minnen från förr. När vi var små hade vi en skiva av Magnus Uggla som gick varm. Man kunde alla låtar och tyckte det var världens bästa skiva. 'Alla får påsar' hette den. Nu, närmare 15 år senare har jag samlat på mig samtliga låtar från denna lockiga gigant.

Vilken star han är :P

För övrigt kan man utan större problem åka skridskor hela vägen till kursen.

Tungan rätt i mun

Jag har för övrigt börjat öva på tungdans. Jag är snart lika 'tungfärdig' som den här bruden :P

Haha ;D

Nejmenkärahjärtanes!

Istället för att få besök så hamnade vi i Sverige. Helt ok för mig :) Sitter och dricker 14procentigt vin och väntar på hemmagjord pizza. Inte fel :P Blir lite kalasande ikväll, i skjorta och med ett glatt humör :)

Ääääuuuu va gött :P

En kvart tidigare

9:44:55 vaknade jag. 9:45:00 ringde klockan. Eftersom jag har börjat föna håret så har jag börjat ställa klockan en kvart tidigare. Bara för att vara lite mera Smala Sussie. Måste se den nån dag. Underbar film.

Dagens filmtips direkt från Norge.

image127

I år är det skottår!

image126

Som den otroligt gulliga och hjälpsamma flickvän jag är gick jag ut i den halvmeterhöga snön och började skotta. Det tog en timme. Och då hade jag tillochmed glömt att man kanske skulle ha skottat en aning bredare än själva bilen är. Så att man kommer torrskodd till huset vill säga. Men det gick ju det med :)

Vad vore livet utan självutlösare? ;)


Tillbaka till verkligheten

Imorgon that is. Ännu är jag ledig och har ägnat min sista dag på semestern åt att busa, spela Wii och äta jordens godaste kaka :)

Vi ska vara vuxna imorgon och storhandla. Mycket kött blir det.

Abbeys väg

Hittade en oemotståndlig bild. Är ju hemma i barndomshemmet med ungdomsdatorn som innehåller x antal guldbilder från den gamla goda tiden.

image125

Göran och Molkom korsar Abbey Road. I bakgrunden ser man en vit mur på vilken ett otal kommentarer och namn står kluddat. Ja det är utanför studion där det där kända brittiska bandet brukade hänga.

Det var en fin dag på en fin resa. Gunnar i vårt hjärta :D

'Jag var o trään, på parkettgölv'

Tänkte på en grej. Vad mycket roligare morgnarna hade varit om NWT hade skrivits på klockren värmländska. Dvs, kraftigt bruk av bokstaven 'ö'. Orden 'skjuva' och 'hövve' skulle förekomma i artiklarna och man kanske även skulle tänka sig att kapa av vissa ord, som i de nordligare delarna. 'Pizza' blir ju tillexempel 'piiz'.

RSS 2.0