Another month over

Jösses amalia, snart har jag inget jobb längre... En månads arbete kvar, sen blir det fattigt för molkis...

Men lite spännande ska det ju bli. Färdig ingenjör när jag är 26. Inte illa. Hoppas bara att jag gjort rätt yrkesval. Det är ju inte lätt att förutspå hur arbetsmarknaden kommer se ut om 3 år direkt... Ojojoj, alldeles för svårt att föreställa sig.

Jag tar en chokladbanan istället.

Fick punktering på cykeln igår också. Har inte berättat för mamma än.. =/ det är ju trots allt hennes cykel. Färden till jobbet igår tog en jäkla tid. Så kom jag försent också *suck* Bara för att det satans däcket small. Jaja, nån gång ska ju vara den första ;D

Ooh, såg ju på Gangs of New York igår också, fan vilken bra film, satans lång, men bra :P Ganska stor kontrast blev det ju, när jag lite senare tittade på ännu ett avsnitt av Sex and the City.
Jag tycker nog det skulle vara lite roligare om New York fortfarande såg ut som det gjorde på 1860-talet ;D

Ombytningstajm!

Upp säger jag!

Jag har, för första gången i mitt liv, sagt upp mig. Det känns apkonstigt.
Cheferna blev upprörda och första reaktionen var att riva sönder mitt prydligt skrivna (på norska!) brev... Mest på skoj, men kul är dom ;)

Just nu väntar jag med spänning på att skattepengarna ska trilla in. Antingen blir det mycket eller monstermycket. Ska bli spännande att se om jag har lyckats deklarera rätt ;)

Annars sitter jag mest och snörvlar. Har en irriterande förkylning som inte riktigt vill ge med sig. Men eftersom jag kurerar mig med att sörpla te framför Sex and the City så har jag inte Så bråttom att bli frisk ;D

Come get carried away with me! (Fast jag stör mig på både Carrie o den förbannade Mr Big...)

;)

Victorytown

Jag och älsklingen + bror tog en liten utflyckt till sommarstugorna för att spana och se om vår potentiella husbyggarplats höll måttet ;)



Mammas jobb långt därborta :)



Finaste :)



Tillalilla i nya shorts :)

Ja, vi är mitt i skogen :P Vi blev attackerade av hundratals flugor. De gillade den varma bilen, däremot ogillade de vindrutetorkarna ;)



Bror + stuga :P

Husbyggarplatsen var fin, men det går ju en kraftledning precis där, så vi får nog tänka om... Men det är ju ett par år kvar innan hammare o spik ska fram ;)

Det är så jag säger det :)

Midommar nollåtta



Den perfekta kvinnan gör peacetecknet :) Och vilken fest det vart! Allt var fantastiskt underbart och hade det inte varit för det nattliga utbrottet som förvandlade vän till fiende, så hade väl festen fortfarande pågått ;)



Joakim och hans vän enheten ;) Så jävla gött o se dig igen dråget! 1,5 år är alldeles för länge...



Jag och bästa Lars höll låda och stämningen var på topp!



KJ gör dansgolvet osäkert. Fan så bra han är ;D

De glada sångerna vi sjöng ekar fortfarande i mitt huvud. Det är underbart att fira i goda vänners lag! Synd bara att det endast var en person som var förutseende nog att ta med kött till knytkalaset... Men så jävla gott var det ju!
Efter sång blev det dans och skrål. De inbjudna tyskorna röjde loss och Pascal hade skönast moves. Jag, Göran och Joakim var i extas av att ses igen, fast det kändes som sagt konstigt att kramas med honom utan att få allt hans hår i munnen ;)



Såhär är vi ju mer vana att se honom ;)


Det är härligt att fira midsommar i Värmland :)

I Sverige :D

Sitter nu i fina lägenheten och väntar på viktigt samtal. Det är ingen mindre än Göran som ska höra av sig för vidare instruktioner :) Jag ringde ju tyvärr o väckte det lilla livet halv elva imorse också.. *oops*

Har inhandlat blandat öl och två par shorts. Ja det var lite annorlunda, men jag kände att det var läge för shorts. Synd bara att mina ben inte bör visas ute i det fria på ett tag. Solbrist och inåtväxande hårstrån är ju inte så aktuellt för allmän beskådning.

Idag har jag kokat en lax och åkt tåg. Sen ska jag handla, fika och gå till banken. Allt detta ska hinnas innan syster plockar upp mig med AWD 21.00.

Det är ett pressat schema och jag är jacklös i det värmländska regnet.

Är det möjligt?

Hur många inåtväxta hårstrån kan man få på en gång egentligen? Jag bara undrar...

Man kanske skulle slå till..?

Billigt var det ju iaf ;D

Karlstad Stadslopp

Min mamma var ju med och sprang stadsloppet i lördags också :) Självklart samlades familjen för att heja på :)



Här kommer hon springnas



O här sitter gänget



Far min o jag laddade upp med glass :P

Det var en härlig dag i Karlstad, solen stekte och mamma slog förra årets springtid. Kanoners!


Studenten!




Såhär glad!

Min lilla lillasyster har tagit studenten! Nu är vi snart vuxna allihop ;) En fantastisk dag, och hyfsad tur med vädret, mamma hade gjort smörgåstårta och cheesecake och humöret var på topp!



Hörde jag en skål!?

Många fina bilder vart det också :P

Dagen efter var det ju bal på Blue Moon, i mina fotspår ;)



Fast jag åkte inte bilkavalkad ;)



Posar med kavaljeren :)

En härlig dag det med, som för resten av familjens del slutade med chips, mys och fotboll hemma i soffan. Medan minstingen röjde loss på dansgolvet ;)



Finaste lilla syster :)




På väg hem

Sitter just nu på Säfflebussen som ska ta mig till den norska hufvudstaden. Det har varit en underbar vistelse i det skogsgröna landskapet. Min lilla Petra har blivit stor och är nu där jag befann mig för fyra år sen, i den eufori som studenten innebär. Jag är så stolt över henne! Över Jessica också förstås, som tog studenten för två år sen. Finaste systrar man kan ha :D

Jag ska välja bland de hundratals bilder jag har knäppt i helgen och lägga upp ett smakprov här, men just nu ska jag åtnjuta bussresan med en film. Vore lite kul o streama fotbollen kanske...

Heja Sverige!

helvettes jävla kuk!!

fy satan vad ont!! skar mig precis på ett konservburkslock, förbannat djupt i den satans tummen. första gången jag faktiskt blivit vimmelkantig av att se mitt eget blod. jävlarns asdret, måste ha två plåster för att hålla kvar det.

&%/€##%&&)()=?!"#?=/

Nu kan jag ju inte diska heller!!

fan vad onödigt.......

The time has come to tell you about my curse...

Alltid när jag åker utomlands kommer den. Min förbannelse. Den jädrans mobilen fungerar inte. Den fungerar såpass att den klarar att ta emot samtal och sms, men inte mer än det. Så har det varit sedan jag började med utlandsresor och jag tvivlar på att jag kommer ta mig ur det. Jag har haft olika operatörer och mobiler men ändå sitter jag där, utan smsability, medan alla andra använder sina telefoner som om inget hade hänt.

När jag flyttade till England gick det tillochmed så långt att jag blev tvungen att köpa en helt ny telefon. Och trots att det var en 3telefon så klarade den inte att skicka mms.. Där satt Göran och läskade mig med fina bilder från hemlandet med sin svenska telefon märk väl... ;)

Nu har det gått så långt att när jag är i Norge så kan jag inte ens ta emot smsen.. Eller, ja de kommer ju fram, en del av dem kommer faktiskt fram med en gång, medan andra hade gått fortare om de hade skickats på posten...


Jag ser en iPhone skymta i horisonten. Kanske klarar den att bryta min förbannelse en gång för alla *hoppas*

Det ligger en slags frihet i att cykla



Det gör det sannerligen..

Har nu sett färdigt på Desperate Housewives, säsong 4 so far och jag säger bara Give me more! :P dumma serie som får en att fastna sådär :P

Cyklade alltså till jobbet imorse, trött efter en oväntad, men kul smskonversation kl.3 :) saknar dig Don Göran! ;)

Sveriges nationaldag har gått mig ganska obemärkt förbi här i grannlandet. De sa dock grattis till mig på TV Norge imorse ;)

Bäst just nu är webcam med pojkvännen, Arvid som kan jobba för mig nästa lördag, och alla resor som ska företas i juni. Samtliga till Sverige :D



Inte så lätt att ta kort på sig själv när man cyklar, men ändå ;)



Three is the magic number

3 glada år har gått sedan jag stapplade in i Patriks lägenhet och fick mitt livs första pojkvän :) Det känns underbart att vi trivs så bra ihop som vi gör :)

Vi firade treårsdagen igår, och jag dök som sagt upp i Karlstad på ett infall. Det var en underbar semester i solstaden. Älskar att jag kunde överraska dig och att du blev så glad att jag kom dit babe :)

image199

Vi traskar in mot staden för att se på Indiana Jones. Himla kul film var det :)

Det var härligt att vara i Karlstad, fantastiskt väder och mycket gott sällskap ;) Gårdagen, den stora bemärkelsedagen, spenderades i solen utanför teatern med hönis.

image201

Heja Karlstadsolen!

Tre glada skitar låg i solen fast man inte ska sola mitt på dagen :P Sen blev det rostbiffssallad på Lilla saluhallen (debut för Putteliten, hihi). Efter ännu lite mera lökande och pussande var jag tvungen att bege mig till grannlandet i väst igen.

Efter en del strul med både buss o tåg så missade jag då slutligen sista bussen till min hemby. Min första tanke var naturligtvis taxi, men jag beslutade mig snabbt för att det inte var aktuellt. När de ska ha 450 spänn för att åka i tio minuter får jag nog dra en gräns...

Jag lyckades således leta reda på en buss som tog mig ungefär halvvägs (betalade dubbla priset för att åka halva sträckan, jämfört med kukbussen som jag missade). Sen fick jag ta till apostlahästarna.

image202

Ser lite mer skrämd ut än vad jag är, men spöktimman är ändå slagen... :P

Anyway, det var helt klart värt det! Såna där semestrar behöver man ibland, helt klart mycket bra för själen :) Och nu är ju flipflopsen väl ingådda iallafall ;D


image203

Älskar dig så mycket!

Molkom nöjd. Trots utebliven treårskris ;D

Busunge!

Japp, jag överraskade Putteliten med att komma till Karlstad oanmält :P Satt o väntade i lägenheten när han kom hem :) Tihi :)

image198

Haha, busig jag är :P

Hey June!

Välkommen hit! Idag är en fin dag även på den norska landsbygden. Jag ska laga potatissallad med medelhavspotatis och sitta på jobbet o löka. Vi gillert :)

image197

Det ser ut som att jag har fixat håret i timmar, men jag har bara sovit på det när det var blött. Glamouröst värre.. ;D

För att avsluta maj lite snyggt var jag igår ute på säsongens första joggingtur. Det kändes förvånansvärt bra med både formen och nya skorna. We like :)

Prima skinka jeppjepp!

RSS 2.0