Ekologiskt vin

Jag lider av hyponervakustiska diafragmakontravibrationer.

Måste börja supa oftare ;)


Göteborrrrrrg!

Idag bär det av söderut :) Har så mkt på gång nu ;) Nu har jag semester!!!!! I två och en halv vecka! Inte haft ledigt så många dar på jag vet inte hur länge... Har laddat upp med Håkans nya skiva (vi tackar Göran) Tralalaaaaa

Fick sova en natt med älsklingen iaf, innan vi splittras igen ett tag.. Varit mycket flängande o farande den här månaden. Menmen, snart blir det ju Paris o London :D

En timme innan bussen går. Sen blir det tåg, o sen ett tåg till. Lite fruktätande och Håkanlyssnande och jag är i Götet! Sweeeeeet :)


Hear ye! Hear ye! Lökolars together again!

Sweet

Fick mig precis ett nytt 'Safety card'. Inte fel. Så såg vi på Walk the Line hær på jobbet alldeles nyss. Vi gillern :) I Norge snøar det. Våren verkar inte vilja dyka upp riktigt æn. Igår hade vi -18 nær vi steg upp klockan 5. Kallt som faen. Tog en långpromenad och tænkte noga øver en knepig situation. Vad ska man sæga? Eller kanske inte sæga något alls.

Ælsklingen åker till Sverige imorrn igen. Fram o tillbaka den hær månaden. Så mycket som ska fixas. Lægenheten och bilen ær det nu. Jag har goda førhoppningar gællande lægenheten. Tænk att bo i Karlstad, i finaste lægenheten, med bæsta pojkvænnen :) *loves*

Tåg bokat till Gøteborg nu också :D Træffa Gøran, Jågurt, Leffe o Dennis :) O kanske Jonna, inte fel.. :)

Haha, det ær så lugnt o stilla på jobbet idag, o det ær så gøtt ;D Sitta o løka o æta påskægg.Så ser man på nyheterna och får en insikt i andras vardag.

Fy fan vad mycket skit det finns runt om i værlden.

Rætt gøtt

Japp, såg på hockeyn igår efter lite krångel ;D Emma var med o førgyllde kvællen :P Och de vann ju, så nått rætt måste vi ha gjort ;) Sweeet :)

Fick en ganska så najs present igår också, ska bara øva lite så ska vi se om jag inte kan producera något bloggvært :P

Sitter på jobbet o løkar, that's right, ær lugnt hær idag med.. Har sett på lite movie, o nu ær det tydligen simhopp som gæller. Muskuløsa brudar i baddrækt, lite læskigt ær det allt. Kan ju inte vara lætt att synkronisera sådær..

Magplask!

Whatta match!

Haha, ja det är ju glapp i den jävla klockan i Göteborg.

I Grannlandet nu, fick åka med Puttes päron, ganska så najs :P Så vann jag ju en påskmust på skogsbingon också, haha finfina tider ;D

I have the cutest boyfriend in the world =)

Snö?

Det var väl onödigt? :P Trevlig resa hem till solkommunen igår, med trevlig kollega och vän :) Här i hemmets lugna vrå kan man mysa och se på Disneychannel, lösa korsord, sova länge och gå ner till vattnet. Jessica lär sig spela gitarr och Petra ska åka till utlandet. Här händer det alltid något :)

Imorrn blir en lång dag, ska träffa hönis, farmor, Perra o så kommer pappsen hem också :D

Nu lutar det åt sängen och mera fantasy. Belgarion for the win.

Sol ute sol inne

Japp så ær det. men det blåser nåt så jævligt... :P Sitter på jobbet och smaskar på Flæskis Pannkakis, som jag tillverkade på egen hand igår ;) Ikvæll eller imorrn blir det kæra Karlstad, jag snikar skjuts med min gode væn Phaunette, trots att jag redan har køpt biljett.. :P

Vi ska sitta o prata værmlændska hela resan och kanske æta på Max om tillfælle ges :D Det ær ju roligare æn att sitta o dåsa på Sæfflebussjævlet. Menmen SJ har ju tydligen bestæmt sig før att vara omøjliga i frågan att åka miljøvænligt. Dyrt som satan har det ju blivit.

Måste ju bara sæga att Gøran har hittat den perfekta lænken.

Sjung med før all del ;D

Long time no see...

Firade fetlønen och puttes nya jobb med klyftpotatis igår. Fy fan vad gott :P Sen blev det ju vinst i hockeyn också :D Heja Færjestad :P Just nu æter jag kyckling och allt verkar falla på plats.. Hotellen ær betalda, bara att bestælla tågresan också (dyyyyrt) så behøver man ju inte punga ut med så stora summor på sjælva semestern :)

Ælsklingen ær i Sverige och skriver kontrakt, på onsdag ska jag ta mig en tripp till det førlovade landet och skriva en kråka. Kanske två. Så blir det familjemys och påskmat innan jag kilar tillbaka hit till Norge :)

Massa bra planer :P

Ny vecka och nu regnar det igen...

image142


Han den där norsken, som är sådär känd. Ja typ han som är den enda kända norsken, Björn Daehli, han var här igår. Ja, alltså inte hemma hos mig, men han var i min lilla by. Han kommer tydligen härifrån. Jag kopplade ju inte att han verkligen skulle komma hit. Redan dagen efter att han fick det där priset på TV i lördags.
Snygg bild det där förresten. Som hittat.

Rätt go dag på jobbet var det också, ny uniform införskaffades och imorrn ska den provköras :P

Det var ju trots allt två veckor sedan sist... :)

Det känns bra

Helt enkelt. Vi ska bo på Canary Wharf i London. Det är alltså bortom Tower Bridge (som vi alltid tror heter London Bridge), men på rätt sida Themsen. Och tur är väl det, jag vet ju att jag alltid går vilse när jag vistas på andra sidan... Jag har aldrig varit där borta, men det ser ju rätt trevligt ut. Att vi aldrig har varit där förvånar mig en smula :P

Annars är läget kanon, ska iväg o jobba om en timme och innan det vankas det lunch. Snön ligger kvar trots gårdagens hällregn, snart blir det Göteborg med goaste yoghurten och bästa Göran. Och förhoppningsvis LeffeLeif också :)

Jag tänkte på fjällen förut. När vi hade sovit i toppstugan den där natten och var på väg ner. Vi åkte pulka på ryggsäckarna och dess regnskydd. Det var ett bekvämt och smidigt sätt att ta sig ned från ett snöbetäckt berg. Längsta pulkabacken någonsin ;D

image141

Midsommar -02. Bloody fabulous ;)Camilladagen

Min namnsdag idag också :P

Hurra! :D

Paris Hilton!

Japp, nu är hotell bokat på vår resa till Paris och London :D Och du läste rätt, vi ska bo på Hilton i Paris. Det blir en upplevelse :) Frukostbuffé o grejer :) Men det är vi värda!

Annars då, lugn o mysig dag på jobbet, ännu inga miljonärer. Det kommer bara mer o mer snö, trots min önskan om vår. Jag ser fram emot nya lägenheten, ska bli spännande o se hur våra tapetval artar sig på väggarna.

Sweet life :D

Semester i solstaden

Ny lägenhet fixad! Spontan semester med världens bästa Göran blev det också :) Vi åt Sveriges godaste sallad, körde AWD, lämnade påskägg och njöt av Karlstad och den värmländska stjärnhimlen :)

image137

Göran hoppar från Älvknullen :PBeiga fräscha ;D

image140

Nils Ahlvall??

Sen blev det en dryg bussresa och lång väntan på ett tåg, men mysigt var det ju! Jag hade laddat upp med de 3 senaste metro och gott fika, så mig gick det ingen nöd på :P

"Lök och Lars vad är det?
Det är som Yngves Danskurser fast grönt..."

Tjipp ohoj!

Yay!

Kolla på lägenhet idag!!! Vuxet värre :P


Fruktstund

image136

Den är päääääärongrööön!
(Sägs med fördel på skånska och med vilt uppspärrade ögon. Ta i på sista stavelsen så har du det)

Jag åt ett päron på jobbet igår. Det kändes ovanligt. Jag brukar annars avfärda päronet på grund av att det ofta är kladdigt och inte särskilt mättande. Men jag gillar ju päronsaft. Annars så har ju päronet en väldigt rolig form. När jag var liten hade vi päron i trädgården. De växte i ett jättestort träd som det inte gick att klättra i. De otaliga äppelträden däremot klättrade jag i hela tiden. Man var så mycket oförsiktigare på den tiden.

RSS 2.0