Löves it

Såhär kan det se ut när vi skuttar iväg till gymmet.

Härliga soliga Karlstad!

Strömstad :)

Jag, mamma, moster och kusin styrde kosan mot västkusten igår :) Det var så mysigt! Många i vår släkt känner en dragning till Strömstad, mycket därför att mamma med syskon är födda där. Vi strosade runt på gatorna och handlade på rean :P Vi kände tomheten efter huset som brann ner för nåt år sen. Vilken fantastisk utsikt vi skulle haft om huset inte hade funnits när vi bodde på den gatan 04 och 05. Vi skulle sett hur långt som helst :)

Tyvärr glömde jag ju kameran i Molkom sen, så bilderna får komma en annan dag :)

Alla ni som ser på kanal 12; ja, det Är jag och Patrik som är där och tittar på en säng :P Sängen är för övrigt inhandlad, nu väntar vi bara på leverans :)


Dags för listan!

Tack Jenny för utmaningen! Trots att jag inte hinner blogga själv så hänger jag allt med på andras bloggar ;)


Fem saker i min frys
Lax
Matlådor
Köttbullar
Tacopaj
Mozzarellapizza

Fem saker i min garderob (klädkammare)
Skor!
Linnen
Tröjor
Träningskläder
Jobbuniform

Fem saker i min bil
(Patriks bil)
Picnicfilt
Frigolitlåda
Brassestolar
Cola-flaskor
CD-skivor

Fem saker i min handväska
iPhone
Kontokort, busskort
Nycklar
Vattenflaska
Frukt


Tack för mig, jag utmanar alla som känner sig manade :)

Det har blivit dags

Dagarna går för fort känner jag :P Hinner ju aldrig sitta vid datorn, ergo; det blir dåligt med bloggande :P

Vi kan ju börja med helgen, som var fantastiskt rolig ;D Vi hamnade på glada ankan och festade hela natten lång. När jag slutligen kom hem kunde jag ta av mig byxorna utan att knäppa upp dom. Träningen börjar ge resultat, weho!

Skulle önska att matten gick lika smidigt som träningen bara :P Det är ju så många uppgifter man ska hinna med! Det är kul, men jobbigt när man måste traggla sig igenom kapitlen. Hoppas det lossnar snart :)

Annars så har jag precis räknat ut hur mycket pengar vi har spenderat på möbler *oops* och så tänkte jag ställa mig vid berget av disk. Efter det vankas det fiskpinnar *mumma*

Men först en bildkavalkad!Vi spelar på pappas födelsedagspresent. Mamma lyckas göra mål mot Jessica och sen brakar helvetet lös ;)Hattfest med fina drinkar hos Janry :) slipsen har jag knutit själv ;DSen blev det lite wajld änd cräjzy på nöjes ;DGodingen var ju med också :)Nu i lördags var det ju dags igen, dock utan hattar ;)På Glada Ankan är det tjolahoppsanhejsan hela tiden ;)Ja det var väl det ;) Lovar att försöka uppdatera lite mer än en gång i veckan hädanefter ;)

Det är visst nån som är tillbaka..

Och det handlar inte om Lars Winnerbäck, utan om mig. Jag är tillbaka på gamla jobbet, och det känns så skönt att se att det är som vanligt här :) Har nog saknat porten lite mer än jag trodde. Hade många roliga stunder här, trots att jag var här under så kort tid av mitt liv.

En av mina bästa arbetsplatser so far, det kan man lugnt säga :)

Inte visste jag att frukost var så skadligt för plånboken..

Idag har jag, lite otippat, lärt mig att knyta en slipsknut. Bilder utlovas inom kort!

Lillsöndag

Det nya ordet. På onsdagar är det lillördag, följaktligen är det lillsöndag på torsdagar.

Idag steg jag upp tidigt och gled iväg till matteföreläsningen. Jag lärde mig om matriser, och skippade räkneövningarna :P Jag och Janry unnade oss en muffins som tack för besväret :P

Imorgon kommer Göran till stan och natt till lördag kommer Patrik :D Partyparty hela helgen och sen blir det Norge i några dagar :) Lite pengar ska man väl kunna tjäna ihop iallafall :)

Just nu krånglar min msn och jag borde kanske sätta mig med matriserna i vilket fall.. :)

Det är höst i luften!

Mera ikappblogging

Veckan som gått började i måndags med en rafflande omgång på klätterväggen. Jag klättrade 5 meter och nöjde mig där. Att bli nerfirad var betydligt mer behagligt än att kämpa sig uppför med svettiga fingrar och darrande armar. Men kul var det och, som nybörjare när det gäller klättring var jag stolt över mig själv. Att träninsvärken i armarna satt kvar i flera dagar var ju bara gött ;) Så tack Joakim, fast du antagligen inte lyssnar :PPå tisdagen var det dags för skola igen, och Paul fick tillbaka sin tröja som jag råkade få med mig hem efter helgens krogbesök. Efter lite räknande av vektorer så tog jag bussen ner på stan och köpte finaste skorna som jag suktat efter sen i höstas. Det kom aldrig nån rea och nu orkade jag inte vänta. 550 glada kronor senare så pryder dom nu mitt skoskåp.
Efter min ytterst lilla shoppingspree företogs ett hjärtskärande adjö på Karlstads tågstation, Joakim ska än en gång lämna landet och göra något galet och annorlunda. Arkivarien och Gudrun var också där och förgyllde tillvaron.Me lööööv them

På onsdag började nya livet. Jag köpte mitt första träningskort! Hittills har jag utnyttjat det till max, så det här kan nog bli hur bra som helst ;) Sen var det ju flottrace på sagda dag, och det vet vi ju alla hur det gick :P Min kompanjon Tobias hade stukat foten och fick avstå. Inhoppare var stockholmaren och vi var ju inte det minsta synkade.
Senare på kvällen blev det ju förfest med Bamse, och Nöjesfabriken med fyra glada GIS-are :)En äkta Bamse och en fejk ;)

I torsdags körde vi inte mindre än två pass, yoga och, hör och häpna, spinning! Det var riktigt kul faktiskt, och svetten bara rann :P
Efter träningen var jag så fylld av energi att jag diskade när jag kom hem av bara farten. Sen insåg jag att jag måste skaffa Heroes 2, för jag mindes att det var ju ganska spännande.

Fredag och sovmorgon. Jag steg upp klockan 8 för att möta Janry på torget klockan 10. Vi ska vara duktiga och plugga matte innan föreläsningen. Sen dök Jens och David upp, Även Håkan och Martin hade börjat tidigt :) Efter föreläsningen smet vi iväg tidigare från räknelektionen så vi skulle hinna med att åka och dansa. Fan vad kul det var! Svårt att hänga med, men vilken energi och vilka sköna moves man fick lära sig ;D

Sen på kvällen var det ju dags för det stora överraskningskalaset. Kusin Fredrik fyller 25. Och eftersom samme kusin alltid går klädd i shorts och mössa, oavsett väderlek, så var det den självklara dresscoden :) Alla var så snygga! Vi sjöng när han klev in genom dörren på den hyrda lokalen, lite överraskad vart han allt ;D Massa släkt och vänner hade samlats i hemlighet för att äta pizza, tårta o sjunga karaoke ;DJessica och Jenny kör 'Margareta'. Klassiker. :)

En höjdarvecka helt enkelt. Och snart ska jag bli hämtad för att åka till Molkom och spendera en del av helgen där :)

Tack så mycket, hej!

Ikappbloggning

Har ju inte bloggat om kräftskivan i Stockholmstrakten :P Typ skogen :) Jättemysigt var det, som alltid :)Min goaste goding, som plockade upp mig på busstationen kl. 7 på lördag morgon :)Toten hade ju nyss fyllt år, så vi tyckte det var passande att ge honom en peruk :PDet brann på bra där ;D Varmt blev det ju med :)Frukost!

Alltid lika mysigt att hänga med OPFS :)

Ja det gick ju sådär...

Men vi flöt ju iallafall :P Min lagkamrat fick tyvärr bytas ut pga en stukad fot, det var ju lite synd, det är ju ändå vi som är dreamteam :P

Men det var riktigt kul att segla i ett badkar, så nu har man gjort det med :P

Annars så har jag börjat träna, tro det eller ej :P Och sitter här med träningsvärk! Det är gött det :P Ska snart iväg en sväng igen också :) Jag och Janry har stora planer för framtiden :D

Idag har vi lärt oss om vektorprodukter och planet i rummet, mycket fascinerande matematik :)

Det är så skönt att vara i Karlstad! Träffar så mycket kul folk, känns som ett bra drag att plugga här tror jag :)

Kvistfritt kvastskaft!

Korka upp champagnen!

Idag ska vi vinna! Vi har gjort snyggaste flotten och den går ju som ett spett! Bara vi kan få den att gå rakt så... ;)

Alla som vill se mig och Tobias paddla ett badkar i Klarälven idag får infinna sig vid pråmen i Karlstad klockan halv 6! :DVi ska vinna vi ska ta dom!

RSS 2.0