I Norge igen :)

Och det är fantastiskt väder! Snart ska vi ta en promenad till flygplatsen och fotografera snön :P

Så mysigt att vara i kollektivet, trevliga grabbar har han hittat o dela hus med också :) Det börjar blir riktigt najs i huset nu med, en spis, soffa o tv har tillkommit sen jag var här sist :) Inte fel.

Igår åkte jag tåg med goaste Janry, vi lyssnade på musik o tölade om allt möjligt skoj :P Hon försöker tvinga mig att gifta mig så att hon kan bli bjuden på festen :P

Hihihoho :)


Söndag

Ny kurs börjar imorgon. I fredags var det dags för mattetenta numero 2, den sista mattetentan ever. Om jag inte kuggar eller vill läsa en kurs frivilligt nån gång i framtiden förstås ;)

Den här veckan har präglats av matematik. Jag har tänkt, andats och drömt om matematik. Så det är lite skönt med en paus faktiskt :) Nästa kurs ska bli spännande, men jag är lite skeptisk till lärarna I must say.. Anyway, kursen är ju bara på 4 veckor :P

Patrik älsklingen kom hem i torsdags med :D Han sitter här brevid mig i soffan o leker krig. They never grow up ;) tihi :) Igår hade vi melodifestivalkväll här, med våra respektive föräldrar plus lillasyster Petra och hunden Molly :) Det var mysigt värre, vi hade gjort pastasallad med en jädrigt stark vitlökssås :P Gööött! Var inte så många bra bidrag igår tyckte jag, menmen.

Träffade hönelihöna igår med :) Det var väldigt längesen sen sist.. Blir ju så när man bor så långt bort. Broder Olle var också med och hängde på stan, det var trevligt. Vitog en fika, jag drack kaffe som smakade godis och en molusk som smakade som chokladbollssmet, fina grejer :)

Idag kan det bli shopping och biljard. Om vi tar oss ut i snöovädret vill säga. Inte så lockande att sticka näsan utanför dörren när det är så varmt o mysigt här i lägenheten :)


Imorrn är det måndag, man kanske skulle ses... ;)

Gardermoen är täckt av snö

And I like it! ;) det har bannemig snöat ända sen 4.30 imorse, och säkert innan det med. Men jag har observerat snöandet sen 4.30 iaf ;) Och det är ju inte lite snö heller :P

Jag hälsade på gamla kollegor förut, fick våfflor och kaffe (!), satt där en god stund och fick höra det senaste som hänt. När jag kom hemraglandes hade älsklingen precis kommit innanför dörrn efter att ha skottat uppfarten :P Fick lova att hjälpa honom imorrn iaf ;)

Ska bli spännande att se om man överhuvudtaget kan ta sig härifrån på måndag, eller om jag är insnöad i Norge. Det vore ju ändå lite spännande.

Annars gillar jag läget här i nya huset. Lite lite möbler och ingen ugn, men ja, mysigt ändå :)

Vinterkräksjuka!!

Satan i gatan vad ont det gör! sitter i soffan, sörplar fil och hoppas att magontet ger sig snart. Fy fasan vilken jobbig dag, blääää.. Extra jobbigt att Patrik är hemma med. Eller det är ju härligt att han tar så bra hand om mig, men attans så svårt det är att hålla sig på lite avstånd så inte han blir sjuk... Jag vill ju pussas!!

Damnit.

Då var helgen över..

Det var ju den här helgen som vi har längtat till! Och den var fantastiskt rolig :)
Mycket alkohol och tre glada norrmän gjorde sitt till för att förhöja stämningen till skyarna. Fredagen tillbringades hos Janry & Larsa. God mat och förfest med massa folk. Sen blev det utgång till Pitchers och Röda Rummet längst in. Inte så mycket drag där, mest lite äldre människor, men vi hade skitkul! Bra musik och mycketmycket dans ;D

På lördagen börjades det tidigt, och man kände ju litegrann åt vilket håll detta skulle gå ;) Festen började lugnt med de närmaste och lite släkt, vi fick tårta o bullar och öl. Sen när det började droppa in lite folk så serverades maten, jättegoda pastasallader som vi hade lagat (jag satt mest och drack öl iofs, men paprikan skar jag!)

Sen blev det alkohol och dans och mera alkohol. Den här min curse att inte bli bakfull alltså... Det verkar allmänt vara popuärt att supa ner mig mest möjligt för att bevisa för mig och mina gener att jag visst kan bli bakfull! Därav den ständiga påfyllningen av mina drinkar ;) Men jädrar vad kul det var :D Norskarna är ju helt klart några av de roligaste personerna jag har träffat, vilka härliga killar :D

Bjöd på champagne o grejer.. Ja, det är ju trots allt inte varje dag man är på husfest i Vålberg ;)


Och nej, jag blev inte bakfull.. den här gången heller ;)


RSS 2.0