Ensam hemma

Idag åker älskling till Sverige o stannar över helgen. Jag måste jobba. O faan vad jag ska jobba ;)

Drömde att jag fick körkort också, det kändes ju helt ok, så jag kanske är redo trots allt. Vi får väl se vad som sker när oktober nalkas.

Det är inte en jävel online på min msnlista.. Jag kanske gick upp för tidigt ändå...

Vi har köpt en ny  väckarklocka and I löööv it :P det är en iPod-docka, så nu kan vi vakna med music :P Yay!

O Petras present kom på posten igår :D Tänk vad mycket bra man kan hitta från sin skrivbordsstol nuförtiden... O pappas present är också fixad. Dock inköpt på det gamla hederliga viset.

Nej man kanske skulle ta en skål gröt. Det har jag börjat äta nu igen, efter en torrperiod. Åt ju gröt vareviga morgon i England :) O sen snubblade man ner för den heltäckningsmattstäckta trappen o sa "Goodmornings!" till Sharon o Lisa o Phyllis o de andra. Eller man kanske var på övervåningen, kanske tog B-side med Göran. Kanske härjade vi med Nicoleta. Vilka tider det var...



Stup

En gubbe på jobbet sa att han skulle jobba tills han inte orkar längre, tills han stupar sa han.

Är det det som är meningen med livet?

Jag är tveksam...


Sous une parapluie en Paris...

image38

Så såg vi ut under vårt paraply :) Det kunde varit bättre väder, men det var kul ändå. Vi har redan fått mersmak o börjar fila lite på våra framtida utlandsresor :)

 Vi såg massamassa fina byggnader o grejer, men att åka upp i Eiffeltornet tänkte vi spara till en dag med lite färre moln :) Till våren bedömt, fira treårsdagen o så :)

image39

Gissa var vi är? :P

image40

En weekend i Paris kan jag rekommendera till alla inblandade, det var kanon :)

Och såklart, alltid lika roligt att gå igenom säkerhetskontroller ;)

image41

Vi har sett lilla lilla Mona Lisa :D och en vääääldig massa turister...
Och jag kände igen mig på Louvren, har ju spelat Da Vinci koden-spelet på xboxen ;D

     

Fina vi är :P

Nej, ska upp o jobba imorrn, så det är nog bäst att gå o varva ner lite :) We like!

image44

*goodnightkiss*


Paris kl 09.05 imorrn :D

Hihi vad kul det ska bli :D Ja vi är lite nervösa ;) ska gå upp 03.30 imorrn o packa det sista o så, gå ut med soporna o se till att kylskåpet är någorlunda tomt på färskvaror. 'Cause we're going to Paris baby :D :D :D

Äntligen! Som jag har längtat :) Hoppas bara vi hittar till hotelljävlet ;) Sist Paris nalkades så hoppades vi ju på det bästa o hamnade i ett hotellrum med stadens sämta utsikt :P Men då var det Lök&Lars som var ute o härjade o vi skulle ju bara vara one night in Paris så att säga ;D

Mål med resan:
* Bättra på lite på min urkassa franska
* Försöka mig på att guida min goding i en stad jag bara sett litegrann av
* Ta en bild med Eiffeltornet
* Åka linbanan upp till Sacre Coeur. Om det inte är för dyrt vill säga :P
* Ta ett besök på Buffalo Grill
* Leta efter Roslinjen

Fan vad vi har o göra :P

Bilder kommer upp så småningom *promise* :)


Till sist vill jag bara önska the best of luck till alliansmedlemmarna. Jag tror att allt kommer bli kalas :)
Tack för mig, godnatt!


*kisses*

Forrest

Så nu var jag ute på en 2-timmars cykeltur med kameran i högsta hugg. Lyssnade igenom hela nya playlisten som jag lämpligt nog döpt till 'Kent blandar o ger' En enda lång playlist med bara Kent :)

Vi gillert!

image34

Det var litte coolt väder ute, blå himmel o både mörka o vita moln :)

Så fångade jag en fjäril. På bild iallafall ;)

image35


DAGENS OUTFIT

image36

Tröja från Gina Tricot, linne från Vero Moda samt mjukisbyxor från Sigrid och superfräna joggingskor från who-knows-what ;) Lyssnandes på Lars.




Såg på Forrest Gump innan jag for. Fan vad jag gillar den filmen. Det var en sommar, tror det var första sommaren i Strömstad, som jag såg på den jämt. Andra sommaren var det mest Smala Sussie som gällde. Fast vi hade ingen tv större delen av vistelsen, så jag fick ligga o citera hela filmen för kusin Jenny om o om igen. Kanonsommar var det.. :D


Borde återvända till strömmarnas stad snart, ja jag saknert...

Where is the sun?

Fan att det var så fint väder imorse då, bara för att jag var tvungen o jobba... Blev ju kalassugen på att cykla nånstans o fota lite, men så när man tar bussen hem så är det bara sjukt massa moln överallt.. Dålig stil..

Det var fan kallt när vi styrde kosan mot Gardermoen imorse också.. Blev det ingen sommar eller??

Men nu är det inte många dar kvar tills det blir Paris :D Hurra, det ska bli så kul o dra med älsklingen ut på vift :D Wiihihihi :)

Fick några jäkla dumma nyheter igår också.. De ska bygga en helvettesjävlakukvägtullstation på vägen ett par mil från där vi bor, den vägen som vi tar till Svealand.. Så när vi ska åka hem till Sverige måste vi i fortsättningen pröjsa 20 spänn, enkel resa.. Jävla skit. Det är som dom säger, det är dyrt o leva i Norge...


Bloody fabulous!

Jaa nu är det på topp :D Fast jag sörjer ju att sommaren är över och därmed det givna umgänget. Nu vet man aldrig när man träffas nästa gång. Göran i Göteborg (?) och Höna i Stockholm. Jag blir kvar utanför Oslo. Vi brer ut oss över storstäderna...

Men om man bortser från det kunde läget knappast vara bättre, underbar ledighet, tillbaka på mitt älskade jobb, Paris om en vecka, körkort på gång och jag är så kääääär :D

Vet inte vart jag ska ta vägen :P

Nåväl, sommarens sista fest blev även den sista sammankomsten på Kvarnbergsgatan. Iallafall tills vi blir gamla och rika och köper tillbaka stället ;D


Det var lyckat och den efterlängtade kolapajen slog alla rekord :) Alla var kanonfina, det var lite läskigt med pastorn bara.. Han är inte som vi..

Mycket vin o mat blev det, och jag lekte superfotograf med min monsterkamera :P

image30

Kanoners!

Hann ju även med ett besök i kära lilla Molkom, och där blev det grillat och hemgjorda morötter ;D

       Pusselipuss


Mamma ser lite skeptisk ut, och med all rätt, moroten ser ju ut som en alien :P

image33

Våran finfina trädgård :)



Spiderpig!

LökoLars på stan

Med våra utomordentligt genomtänkta klädsel så lyckades vi, totalt omedvetet, lura två vänner att vi var muppar på stan som delade ut lappar.
Kan väl inte vi hjälpa att vi hade på oss likadana tröjor och samma gråa färg på benen. Och att vi vid sagda tillfälle stod brevid ett jippo och tittade på nyframkallade kort.

Men det var fantastiskt kul :D 'Lök & Lars - on tour 2006' - tröjan gjorde ju, som väntat, en succé.

Det gjorde ju även gårdagens påhitt. Maskerad och lekar. Och pizza på det ;) Årets tema: länder. Jag var grekisk i min egenhändigt ihopsvängda toga.

image27


Här med KJ som föreställer jude. Komplett med hårlockar och bönematta. Samt min gamla hatt ;D

image28



Göran är Karl-Oskar bakom Småland. Han kom ju därifrån kan jag meddela de som inte vet :)




Det blev även ett litet, litet glas champagne!


Får ju även ta tillfället i akt att uppbringa en skål för Göran, som är färdig med årets jobb och har kommit in på den utbildning hon allra helst ville :D

Vi begratuelerert! :D


Nu händer det grejer!

Sitter hos Göranssons o bokar intensivkurs via mail. Det går som smort. Större delen av september kommer att spenderas under karlstadsolen. Det blir ju kanon. Syrran fyller ju 18 då också, så då blir det den efterlängtade tatueringen :D Min andra, de andras första. Det ska bli spännande ska det bli.

Göran är på jobbet så jag får sitta o umgås med den äldre brodern KååJii. Ikväll blir det årets enda garanterade succé (enligt reklamen iaf) Jag talar naturligtvis om Simpsons - The Movie. Wiii :D Lillpetra har ju varit snabb o jävlig så hon har redan sett den :P Men mellanjessica ska med iallafall :D

Eftersom jag sitter vid Görans laptop som är fullsmäckad med fantastiska bilder ur våra fantastiska liv så tänkte jag slänga upp ett par bilder i smyg. Och eftersom detta årets friidrott verkar läggas ner, så får det bli en bild av gänget som lyckades förra sommaren.

image22

    


Märk väl texten på KJs påse "Debenhams - Styling the Nation"

Yay!

Klarade teorin igår ;) första steget mot körkortstagandet avklarat! Fy satan säger jag..

På morgonen var jag nog mest nervös över att inte hitta till Vägverkets högkvarter, men det gick ju som en dans. Sen när jag hade fotat mig o satt där o väntade bland alla andra ungdomar och en tant, så började nervositeten för provet stiga.. Tänkte att bara jag svarar på de första frågorna så kommer det nog kännas bättre. Andra frågan var bara ett stort frågetecken. Hade ingen koll på den alls.

Mot slutet var jag osäker på 20 frågor o jag tänkte fan också, det där var ju 180 spänn i sjön, nu måste jag boka ny tid också helvettesjävlaskit.
Började skaka som vore det 65 grader kallt när jag tryckte på 'Avsluta provet' o det stod 'Godkänt' med gröna fina bokstäver. Satan vad man utsätter sig för.

Men nu är det gjort :D

Och träffade ju familjen och alliansen på torsdag, så det var ju kalas :) Petra tyckte väldigt mycket om våran nya kamera och Göran tog fel glass. Men det gick bra ändå.

image21

Höna äter mjukglass med grön sked. Hon har lite ont i magen. Göran gläds åt sin nygamla scarves.

Bepantert

Då var det pantat igen, fick denna gång ihop den digra summan 78 NOK. Och då ska vi inte bortse ifrån att flaskorna som ger 4 spänn i Sverige endast är värda 2,50 här i grannlandet.

Skrattade för mig själv när jag cyklade till Kiwi. "Här kommer MuppMolkis i sin muppiga dödskallemössa o ska panta flaskor klockan 21 en vardagskväll" Det var fyra fullastade papperspåsar som hade stått i tryggt förvar i svärmors och svärfars garage sedan innan vi flyttade in här. Av nån jäkla anledning hade vi ställt dom där istället för att panta dom direkt. Fråga mig inte hur jag lyckades cykla med fyra papperskassar på styret. Bra gick det iallafall.

Menmen, andra glada nyheter är ju att jag har fått en hel låda med lakritsläkerol av Mr. Kästel. Ska nog ta med lite till lilla mamma imorrn. Hon gillar ju sånt därnt.. :)


Håller på o laddar iPoden med ström och nya låtar. Nån som har ett förslag på en bra låt, tipsa gärna!
Har börjat samla på Coca-cola koder så jag har at the moment 16 gratislåtar att hämta från iTunes. *bra jobbat*




RSS 2.0