Oogachacka!

Haha, vilken kväll! Vilka danser! Vilka skor, och fy vad ont i fötterna man kan få av att dansa i decimeterhöga klackar!
Men det var riktigt roligt, trots Blue Moon Bars totala hjärnblockad när det gällde att spela bra musik. Det var helt otroligt dåligt ett tag där. Med två dansgolv tycker man ju att de borde ha dansvänlig musik på åtminstone ett av dem.En härlig trio :)Och en fantastisk duo! :)Dagen efter spenderades på golvet/i soffan, tittandes på film och halvsovandes. En kanonfrukost med bacon & ägg och lite snattande ur Larsas godispåse :P

Riktigt riktigt najs.

Färdigtentad!

För den här gången iallafall ;) Och det känns så gött att allt är färdigt! Nu kan man gå in i nästa termin med nya tag.

Nästa kurs som står på tur är matematik för GIS-ingenjörer. Andra halvan av den stora boken, som med sin mossgröna färg för tankarna till Försvarets Hudsalva.

Det får mig osökt att tänka på gymnasiet då vi var flitiga avändare av sagda salva. Vi hade ju till och med ett nytt, spännande koncept i tankarna, nämligen Försvarets Kroppskräm. Tänk, en kräm som kunde användas till mycket mer än vad själva namnet antydde. Hudsalvan har ju, som de allra flesta vet, betydligt fler användningsområden än att smörja fnasiga läppar med. Men vad skulle man då kunna ha den här Kroppskrämen till undrar man ju. Kanske som smaksättare på soppor, eller varför inte tandkräm?

En hit skulle det ha blivit iallafall.

Nu tar vi helgen!

Här var det livat...

Lugn, det Ska se ut såhärimport java.util.Scanner;
public class BinarySearch{
          public static void main(String[ ] args){
                      int [ ] vek = {2,3,6,7,8,19,35,67,68};
                      int tal, low = 0, high = vek.length - 1, mid = -1;
                      boolean found = false;
                      Scanner sc = new Scanner(System.in);
                      System.out.println("Ange ett tal du vill söka efter");
                      tal = sc.nextInt();
                      while ( low <= high && ! found)
                                mid =  (low + high) / 2;
                                if (vek [mid] == tal)
                                         found = true;
                                else if (vek [mid] < tal)
                                         low = mid + 1;
                                else
                                         high = mid - 1;
                      }
                      if (found)
                            System.out.println("Det sökta talet finns på index: " +mid);
                      else
                            System.out.println("Det sökta talet inte funnet");
          }
}


Det är alltså detta jag spenderar dagarna med nuförtiden. Frågan är om jag spenderar tillräckligt mycket tid på det för att klara tentan på torsdag :S

Två tentor avklarade iallafall, det känns riktigt gött :)

Goodmorning, welcome to 2009, thankyou for reading molkis.se

Idag ær jag på jobbet, fick vara med ut o åka en tur, alltid lika roligt att se flygplatsens 'baksida' :)

Ett gott nytt år ær det sannerligen so far och det kan ju bara bli bættre ;)

2008 tackar før sig, ett år med några fina højdpunkter.

Det var ju året før min 23årsdag, vilken firades i Paris och eiffeltornet. Det var en underbar dag, vi tog tåget till London också. Patriks førsta gång i mitt andra hemland :) Det var då vi var några minuter från att fastna i tunnelbanan, spænnande grejer :P

Det var æven året då jag gick ut från sækerhetskontrollen och børjade på bæsta stællet på hela flygplatsen. Min fina port :) Jag fick några fina månader dær med hærliga kollegor innan det var dags før att gå vidare.

Till næsta steg i mitt liv, som stavas Universitetet. Ett fantastiskt beslut att børja då kænner jag. Hamnade precis i rætt gæng :) Återknøt kontakter med en granne från førr och søtaste Janry. Ær så glad att jag træffat henne igen. Vi gick ju på samma skola før fyra år sen, men har inte setts sedan dess.

Precis innan skolan børjade ægnade jag mig åt upptæckande i form av tågåkande genom Europa. Det var också en højdpunkt. Upptæckte många saker och fina platser. Prag, Venedig och Ancona var nog favoriterna, æven om Berlin och Split också var fina upplevelser. Zagreb och Slovenien dæremot, var væl lite sådær ;) Kul att træffa danskarna igen också!

Augusti fylldes med nollning, paddlande i ælven, badande i fontænen, drickandes alkohol. Fina sommardagar :)

September och framåt har varit månader fyllda av plugg, party och Friskis & Svettis. Vi har møblerat vår fina lægenhet, snart færdigt nu! Livet som student ær hærligt! Bara lite ovant att vænja sig vid att få så lite pengar i månaden, men lite ær bættre æn inget ;)


Nu ska jag sitta och relaxa på min flygplats. Snart ær det dags att återvænda till Sverige så det ær bæst att passa på att njuta av stæmningen, kænna lukten av flygbrænsle och inte tænka på att tre tentor står før dørren...


RSS 2.0