Idag är dagen...

Dagen då jag cyklade på min fina cykel för första gången på säkert ett år. Och det var så gött var det! Jag har saknat den så. Jag och min cykel har ett slags hat-kärleks förhållande. Den är ofta trasig och ibland låter den något oerhört. Kedjan har en ovana att hoppa av i tid och otid, i början var det bara när jag hade bråttom, men på senare tid var kedjan mer av än på för att uttrycka det försiktigt... Men nu har den alltså varit på service hos mor och far så nu är det bara kärlek. Inget krångel, bara bra glid.

Så you'd better watch out - my bike is back in town!
Lökning hela veckan

Tänk att lilla Sessan har blivit så stor, förlovningsring och stora planer. Kanske det blir en finsk hund om ett tag, vem vet? :)

Häromdagen mötte jag våren, in all it's glory. Jag strövade så glatt mot bussen som skulle föra mig till mitt andra hem (gymmet just nu) då jag plötsligt blev fylld av en glad vårkänsla. Det var sekunderna innan en frisk vårvind kastade in ett antal ettriga gruskorn i mitt intet ont anande öga. Fan. Efter ett frenetiskt pillande och lokalt tårfällande fick jag inse mig besegrad, kasta linsen och snällt vända hemåt igen. Jag missade den bussen och nästa, men jag tog mig iallafall till gymmet :)

På väg hem mötte jag 2009 års första säkra vårtecken. Jessica och Emma ätandes en varsin glass, sittandes på en solig parkbänk. Åh, ljuva sol vad härligt det var. Just då tackade jag i mitt stilla sinne för gruskornen. Hade det inte varit för dom hade jag ju missat detta moment of sunshine :P


Den här veckan var väl tänkt att vara ägnad åt helhjärtat pluggande. Det började bra i måndags, men jag tror jag tog ut mig för mycket då, för sen dess har det vart allt möjligt annat än pluggning som varit aktuellt...

Måndagkväll: Män som hatar kvinnor med far och syster Petra. Fruktansvärt obehaglig film, tur att man visste vad som skulle hända ;) Men riktigt bra var den.

Tisdag: Var på gymmet två gånger och ovanstående vårtecken utspelade sig.

Onsdag: Hade lite kalas med alkohol för Tobias som blivit karl och fyllt 23 :P Vi spelade Geni, och jag briljerade ju som vanligt (not!) hahaha ;)

Torsdag: Gjorde färdigt projektarbetet *weho* och gymmade. Sen bjöd Petrabus på mat, en utsökt måltid bestående av korv o mos :) Satt o tölade halva kvällen, sen kom Patrik hem från Norge :D


Slutligen idag har jag faktiskt läst i boken som jag har skullat läsa ut ett tag nu, men sen smet jag iväg till Danspasset o shakeade loss som om det inte fanns en morgondag. Det är gött att svettas. Jag tycker bäst om när alla klappar samtidigt. Det låter så gött :)Not too bad ey? ;)

Drygast i kommun :P

Kusin Jenny hade ju en kul utmaning här för ett tag sen :)


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Camilla

2. Ett ord på fyra bokstäver? Cool

3. Flicknamn: Charlotte

4. Pojknamn: Carl

5. Yrke: Clown

6. Färg: Coboltblå

7. Klädesplagg: Cape

8. Mat: Ciabatta

9. Sak i badrummet: Cocostvål

10. Plats/stad: Cannes

11. Orsak att vara sen: Chill-behov

12. Något man skriker: Caramba!

13. Film: Chicago

14. Något man dricker: Coca-Cola

15. Band: Cardigans

16. Djur: Citronfjäril

17. Gatunamn: Carlavägen

18. Bil: Corvette

19. Sång: Candle in the wind

20. Aktiviteter med mer än  en deltagare: Curling


Haha, det var inte det lättaste ;)

I need some sun, that's for sure...

Är stört trött o fryser fast det är varmt. Känner mig det närmaste febrig jag känt sen jag var en liten knodd. Men feber har jag inte. Jag tror att boven i dramat är enkel; en frånvarande sol. Utlandsresa vore.. det lär bli enda utvägen snart om inte läget förändras. Det är tråkigt att vara såhär trött hela tiden.

Patrik är ju hemma hela veckan iaf, o tur är väl det :) Imorrn tar jag ledigt både från träning och skola. Jobbade bra på dagens lektion, så är redan färdig med morgondagens agenda. Bra jobbat molkis!

Annars så har jag försökt att äta selleri, and I don't think I'll be trying that again any time soon... Men jag googlade på selleri i ett svagt ögonblick, och det är ju så satans nyttigt, det är inte ens roligt, så nyttigt är det. Motverkade ju fan allt.

No, back to slacking in the sofa. Over and out!

RSS 2.0