Bulan

Drog i foten som helvete idag. Satan vad det smärtade. Blev en bula som nu totalt dominerar över fotknölen på sidan av foten. Ajaj ont kan jag säga.

Gårdagen spenderades hos familjen i Môlkôm, vi såg på Mamma Mia och spelade plump. Jag kom toksist, men man måste ju gambla lite ;) Såg på Petras innebandymatch i fredags med, hela familjen missade första minuterna på matchen, och således var det ingen av oss som fick bevittna lilltösens mål. Typiskt. Men det var kul ändå :)

England var fantastiskt, som vanligt, men det gick alldeles för fort tycker jag.. Helt plötsligt var vi tillbaka på Gardermoen med nästan samtliga julklappar inhandlade. Och lite sprit ;)



Det har börjats julpynta. Nåväl, det är ju faktiskt december imorgon...

London står kvar, hej och hå!

Nu står vi mitt i London, i Apple Store på Regent Street narmare bestamt. Jag har hittat å men inte de andra två som inte finns i utlandet :P 

Det ar så harligt att vara tillbaka :) Vi bor precis i borjan på Oxford Street, och dagen ska agnas åt lite kvalitativ shopping. En del sightseeing hinner vi nog också med ;D Igår var vi till Picadilly Circus och kysstes under fontanen, om man gor det så sags det att man alltid kommer vara tillsammans. Och som Goran påpekade, det ar bast man passar sig så man inte går dit med en hora ;D

Vi gick till Leicester Square och åt en Angus. Det var filmpremiar for Madagaskar 2, for kandisar alltså, så det var ett jadra pådrag :P 


Måste passa på att skriva ett roligt ord nu nar jag inte har ratt bokstav;

Firar med hela familjen, det gor man på slaktkalas ;D

Kyss o hej! 

Ye Olde Hometown

Dags att återvända till Londons platta landskap! Med pojkvännen som sällskap :) Bara jobba i säkerhetskontrollen ikväll, så är det dags att flyga sen imorrn :D

Igår var vi på kalas hos svärfar, han fyllde år och fick Lennartglas från oss, han gillar ju den drinken :P Vi fick massa mat och djävulskaka, det var trivsamt :)

Nu sitter jag i uniformen och väntar på färd till 'tåkemoen' för en trevlig afton.

Fick godkänt på tentan också, hurra för mig! (och resten av klassen som också klarade sig) ;D Återstår bara att se hur matten artar sig...

Skål och godkväll!

En hyllning till allas vår Christer

Igår skulle han ha fyllt 60 år. Till allas stora sorg gick han bort i cancer i januari. Det var riktigt ledsamt, och alltid när man kommer till Grums så förväntar man sig att han ska sitta där med en whisky i handen och ha en stark åsikt om någonting.

Det bör sägas att vår släkt är lite knasig.

Vi åkte till graven igår och skålade för 60-åringen, drack whisky och hällde resten runt gravstenen. Den var så fin, med massa tända ljus. Så sjöng vi 'Ja må han leva' för full hals. Som sagt, knasig släkt.
Men jag tror att Christer skulle ha uppskattat det, och jag är säker på att om han såg och hörde oss från andra sidan, så skrattade han lika mycket som vi.


'Ja må han leva' var väl kanske ett dumt val av sång kom vi ju på där också ;)


Sen åkte vi hem och åt smörgåstårta, tände ljus och drack massa olika sorters whisky. Det var riktigt, riktigt fint.

Grattis på 60-årsdagen!

Väskskräp

Här sitter jag framför datorn och äter couscous. Och då kommer jag osökt att tänka på fjällen.

Det var jag som fick bära couscousen på min första och enda vecka som låtsasvegetarian.

Huga!

Hemma i soffan :)

Vi sitter här i vår nya soffa och njuter :) Äntligen har alla möbler kommit och det känns så gött! Bara lite småprylar kvar nu :)
Resan till London är nu bokad och vi åker nästa söndag! Ska bli så najs att bo på fint hotell och dricka riktig öl ;)

Så har vi planerat in en julfest här den 13 december, stort deltagande vore extra roligt ;D

Jag säger som Janry, att just nu är jag väldigt tillfreds med tillvaron, vi läser intressanta kurser och gymmet ger synligare resultat för var dag. Fantastiskt :)

Har även börjat lära mig lite thailändska. Det var otippat, men kul! Än så länge kan jag räkna till 100 och pruta på priset :P Och då började jag lära mig igår eftermiddag ;)


Elefanten älskar dig!

Schmatt!

Idag har jag luftat min hatt. Det var trevligt. Lärde mig om Plan och Bygglagen också, och traskade direkt till gymmet som idag var fullt av skrotlyftande ungdomar. Kanske börjar de känna att julen snart är här och att de måste träna mer så att de kan löka mer sen. Vad vet jag.. :)

Såg en bloggkändis på stan med, det var ju lite spännande :)



Hur mycket jag än städar här så tycker jag att det är stökigt ändå.

Nörje

Så hamnade man här igen då ;) Väntar på pizzan i ugnen och sen blir det film här i snöyran, mysigt värre! Ska ringa till mamma sen och fråga vem av hennes kollegor det är som har varit utomlands :)

Var ju inne i Oslo igår och lekte med Janry och hennes vänner, det var mycket trevligt! Aldrig fel med sällskap, gott vin och torra strumpor :)

Det som är lite tråkigt är att jag har fått förbannat ont i ryggen.. Får gå på värktabletter när det är som värst.. Inte så kul, funderar på om det kan vara njurarna som trilskas av nån anledning.. :S

Men annars är allt frid och fröjd, fick en halv blåbärsmuffin av Herr Nilsson att smaska på :)

Tjoflöjt, imorrn är det söndag!

Ledig tisdag :D

Igår var det början på en ny kurs, gym och tacokväll. Det var riktigt najs det, tacos är ju så gott! Och det fanns mat i överflöd vill jag lova ;D Sen blev det pokerspel och en, två, tre vinare, nåt sånt.. Så jäkla gott vin! De hade gjort det själva. Jag blev lugnt sugen på att göra en sats myself.

Vi spelade fyra omgångar. Jag vann för första gången i mitt liv!! Var skitstolt, men det var såklart första omgången, när vi spelade utan att satsa pengar.. De resterande tre gick väl sådär. Men kul var det!

Vaknade klockan 7 idag och kunde inte somna om. Det är inte ofta, jag som kan sova hur länge som helst :P Satte mig i soffan och tittade på Heartbreak Hotel. Fan så bra den var, haha, tack för lånet Sessan!

Idag ska det städas! Håller redan på att tvätta och diska (diskmaskin rules), så ska det dammsugas och torkas golv. Nu ska här bli soprent!

Let's get to work!

Jag har sett honom igen!

Och nu pratar jag inte om Håkan, utom om Vanillo! The one and only Olle var på Håkan och fotade. Jag passade på att ta en bild på fotografen, hihihi.

Håkan var ju lika fantastisk som vanligt. Vilken härlig stämning. Efter den mytomspunna 'Ramlar' fann jag mig själv stående längst fram. Det var som jag sa, är man inte beredd när 'Ramlar' kommer så vet man inte vart man kan hamna. Jag bara lyfte upp fötterna och hängde med strömmen :P

Men sen stod jag ju där som en packad sill, en halvmeter från högtalaren. Det var då jag såg Vanillo :P Jag sjöng mig hes och lyssnade mig halvdöv. Och fotade friskt ;)

Until we meet again Håkan.. ;)

RSS 2.0