Pådrag

Det var spännande. Att stå i kö för att komma in på systemet.
Men pratade med en trevlig kollega iallafall :) Väktare som jag är. Typ iallafall ;D

Så ikväll blir det prinsesstårta och polenta.
Fast polentan kommer troligen att omvandlas till chips och ett roligt snacks.

Det blir partyklänning, trots massivt blåmärke, strategiskt placerat på vänstra knäet.
Den norska isen är hård som sten.
Ett fasligt flängande

Nu är jag alltså i Sverige. Igen. Jag sitter med min pojkes gamla laptop som har fått ett nytt hem hos min systers kompis Emma.

Senare kommer KJ. Han kan ju då säga till folk att han ska sova hos sin syters kompis systers kompis. Det tyckte han var ganska spännande. Och det låter ju rätt rockigt :P

Jag har alltså bosatt mig här för några dagar framöver. Jag ska passa Emmas Varg. Han är en tokrolig katt som brukar roa sig med att rivas och bitas. Gärna på samma gång. Men han är väldigt charmig iallafall :)

Snart är det slut på 2007 också. Ett innehållsrikt år måste jag säga. Om jag hade suttit hemma och haft access till alla bilder från det gågna året så hade denna blogg kunnat bli en lång historia. Lyckligtvis (?) så är sådant icke fallet ;)

Haha, passar på att se på TV när jag nu ändå inte har nåt särskilt att göra. Det kom precis en höjdarreklam från Värmland. "Vad har vi här?" sa den ena. "En bräbet" svarade den andra. Bräbet = en brädbit, planka eller dylikt.Jul i Sverige :)

Hemma i Norge igen då. Ganska intensiv jul måste jag säga.. Till Sverige på natten till julafton, tillbaks till Norge och direkt till jobbet på annandagen...

Och imorrn kommer familjen hit :D Så blir det att åka tillbaks till Sverige för mig några dagar.. Och Sen kanske jag kan få vara hemma o vila lite ;)

Men det var en kul jul, det var det, första gången på 2 år som julafton spenderades med familjen :) Inte helt fel. Vi gjorde väl precis vad alla andra gjorde just den där dagen. Åt för mycket, öppnade paket, satt framför tvn, spelade spel och åt kopiösa mängder godis, mest choklad, fast man redan är så mätt så man storknar... :)

Inget nytt med andra ord...

image98


Hela familjen bus :) Ja, fast jag står ju bakom kameran då, så jag syns inte ;D

God jul!

image107

Absolurt

Coolaste flaskan just nu:

image97

Den du!


Årstidsdryck

Det slog mig just. Varför dricker han glögg när han har kvar av sommarn? Om hon behagar komma hem från England. Glögg dricker man väl på vintern, runt jul. Det är ju knappast kvar något av sommaren då.

Bara som en parentes.


Julstress ^2

Snart är det dags för ännu en jul :) Den här veckan har gått otroligt fort, mycket stress, mycket folk som vill flyga, och där står jag och ska kontrollera. Jag är så trött, så trött. På alla idiotiska resenärer, alla som stressar runt, alla som flyr bort från något, eller skyndar hem till något. Ta det lite lugnt förihelvette. Vill man ju bara skrika. Men det är inte lätt.

Det blir ju inte lättare av att flygplatsen ständigt verkar vara försjunken i dimma. Såndär iskall, tjock dimma, som gör att flygen blir inställda eller framflyttade. Ännu mera stress, ännu mera människor som flippar ut. Igår var det ca 70 000 som skulle upp i det blå. Frågan lyder som följer; vart fasen ska alla, och varför ska Alla åka just nu?

Massa fulla resenärer som tappar bort saker och går fel. Ibland skäms man ju över att vara svensk...


Visste inte att det var det här julen handlande om...

Tisdagströttma

Fy i helvette vad trött jag är....
Klockan är 17.24 en tisdag eftermiddag och jag kan knappt hålla ögonen öppna.... Normalt? Väldigt..

Efter att ha stigit upp långt innan solen, svettats och testats på jobbet, varit nära förfrysning på väg hem från bussen, blivit intvingad i duschen för att få upp värmen, lagat och ätit mat, så är jag nu alldeles fantastiskt slut.

Jag skulle ju göra sista finishen på julgodiset ju..

Fick ett sms förut, kollegan hade tappat bort schemat så han visste inte när vi började. Precis när jag hade skrivit ordet 'klant' så tappar jag telefonen... Bad Karma? :P

Fick ännu en glad nyhet idag också. Lille Sammi ska få ett syskon :D
Grattisgrattisgrattis! Han eller hon kommer få jordens goaste mamma :)


Tippar på en tidig kväll för mig. Imorgon kan jag sova till åtminstone kl. 11 innan det börjar krisa ;D


Sweet relief :P

In a state of mild shock

Fick ett chockande men väldigt kul besked igår :)


*skål till de lyckliga tu* :DFörövrigt så gjordes det julskinka här hemma igår, och faen så gott det Är! Snart färdig med julgodiset också, men jag har inte bråttom :P Är ju så kul o pyssla med godisgörandet :)


Dessutom är jag trött, klockan har hunnit bli mycket denna måndagskväll. Imorgon blir det ännu ett tidigt uppvaknande.
Ännu en vacker decemberdag kommer, inte helt oväntat, att ägnas åt kontroller av alla de slag.

Beware!


Upptäckt

Häromdagen upptäckte jag en tydlig sinuskurva i stjärnorna som jag satte upp i taket för ett halvår sen. De förföljer mig ännu alltså...
Jag har ingenting emot sinuskurvor, tvärtemot  tycker jag att de är ganska trevliga :)

Nu till något helt annat.

Hittade min gamla 3-bok igår. Den är så fin den där boken. Och fast det är drygt 2 år sen jag fick den så finns det faktiskt några få blanka sidor kvar. Resten är fyllda av citat och 7:0a-omgångar. Det går absolut inte att titta i den utan att känna ett bubblande skratt smyga sig upp genom strupen.

"Det var ju tur att vi lyssnade på olika saker, så att inte bägge lyssnade på att det skulle ta 25 minuter."

"Have you seen Craig David recently?"

"Särskilt här, där den har leeeegat neeeeråt" (sagt med köpingdialekt)

"-Du blir den första fågel som kör rattfull!
-Nehedu, för det var mormors lilla kråka!"


Däri ligger ju även det där långa citatet som vi ska lära oss. Det sitter ganska bra iallafall. Snart är vi redo att utföra vårt partytrick :D


Reboot

Längesen jag skrev nu.
Jag fick en noja.
Bästa sortens noja.
Sen försvann den.

Tror den kan vara på väg tillbaka.

"Han är besatt!"

Hahaha :D

Tänkte på våran skidfilm häromdagen också, faen så fin den var :) Vi åkte ju i en helt sjuk backe, men på filmen såg det bara ut som en liten snöhög. Vi hade med en termos choklad och mandelkubbar. Jordens fika :P Filmkameran var självsagt med, som så ofta på den tiden..
Dagen avslutades, inte helt oväntat, i källarn. Märkligt hur det förändras.

Jag har fastnat på en ny sajt. Rocky digital heter den, där kan man alltså läsa alla Rocky-strippar som gjorts. Fantastiskt. Har ju blivit mer inne på Rocky nu sen jag läste en seriebok om de riktiga hövvena som han  ritar. Martin Kellerman alltså. Vilken kille :P

http://www.rocky-digital.com/start/default.asp

Där finns dom alltså. Från ruta ett skulle man kunna säga ;)


I övrigt laddas det för pepparkaksbak :D


Dessa kedjebrevshelvetten...

Vad är vitsen med dom? De bara förökar sig. Varje dag får man ett par mejl från Facebook, så går man i o spanar så har man fått ett fucking kedjebrev som hotar med 5 års olyckliga förhållanden om man inte gör som det står. Tröttma!

Tror ju knappast att nån som har varit med i en olycka tänker 'fan, om jag ändå hade skickat det där brevet till 200 personer till så hade det här aldrig hänt.'

Psycho..

Och det här med alla förbannade namnlistor. Vad fasen ska folk med dom till?? Klart att jag är emot våld och all skit som verkar drabba den här planeten, men vad hjälper det om jag skapar en grupp på Trynboken eller skriver mitt namn på nån fucking lista?

Folk dör ju tyvärr ändå, jag tror ju faktiskt att de som är våldsamma idag inte kommer lägga av för att 300 personer skrivit sitt namn på nån gammal lista. Vad är vitsen?

Nån som vill förklara?


Yatzy!

Japp, vi spelade Yatzy här efter pannkaksätet :) Det blev oavgjort.. Satan liksom :P Så vi fick spela igen, o då tog jag hem segern :D

Kunde för övrigt inte stå emot längre, utan införskaffade en julkalender :) En sån som innehåller choklad fick det bli :)


Har köpt pepparkaksdeg nu också, det är ju så gött! Orka göra själv liksom, ska ju vara massa skumma saker i degen.. Som man aldrig har hemma :P

Imorrn blir det jobb hela dan.. Så har laddat upp idag genom att inte göra nånting alls ;)

Sweeet :P

Förbannat..

Har snart läst ut den ju! Vill inte att den ska ta slut.. Dumma bok.. Det är ju så spännande. Hade jag velat hade jag lätt läst ut den på ett par dagar. Det går ju fan inte att slita sig! Men jag vill som sagt hålla på den liite till. Har ju ännu inte köpt den tredje delen. Kommer ju bli så rastlös av att vänta på den..

Är nu på sidan 563 i Stieg Larssons andra kriminalroman i Millennium-serien. Och precis som alla andra så är jag frälst. Jäklar. För att inte sträckläsa den så tvingar jag mig själv att endast läsa under förhållanden då jag inte har obegränsat med tid.
Som tex innan jobbet, eller på bussen hem. Absolut inte när jag ska sova. Sist jag gjorde det slutade det med att jag låg och läste till halv fyra på morgonen. Det kändes ju som jag läst i en halvtimme när det egentligen hade gått avsevärt många timmar.


"Jävlar i havet vilken mästare"

Två och ett halvt år

Idag är dagen. Nu har vi varit tillsammans i 2,5 år. Sweet :) Nu går vi tillsammans mot den berömda 'Stora 3-årskrisen'. Det ska bli spännande :P

image92Puss på dig Patrik! My lover and my friend.

*kyss*

*nostalgi*

Fick ett mejl från Facebook. Joakim har taggat mig på några bilder. Jag surfar in o kollar läget, misstänker att det har nåt med Réunion att göra. Och minsann så har jag rätt. Klickar vidare i samlingen av bilder och konstaterar att faan vad roligt vi hade :)

Minnena från solsemestern kommer rusande åter vid åsynen av Sjuan, Pascal, Jesus och mannen som undrade 'So what else did you do in Liverpool?'

Bilder på mig och Göran när vi bestiger vulkaner och badar i Indiska Oceanen. Faen så underbart. Måste hämta bilderna som ligger på den gamla datorn i Sverige så jag kan ta hit dom och titta på dom oftare. Och såklart, slänga upp en sommarfräsch bild på bloggen med jämna mellanrum ;)

Fabulous!

The price of wisdom

Det gör ont att äta.
Det gör ont att somna.
Det gör ont att snyta sig.
Det gör ont att spotta.
Det gör extra ont att borsta tänderna.

Yep, det är den förbannade sista visdomstanden som växer.

Skit också, bli färdig nån gång!

RSS 2.0